Comp 1

Στην Ηπειρωτική DIMSTEL το χρυσό βραβείο ως η «Καλύτερη Βιομηχανία Στρωματοποιίας»

on .

DIMSTEL 1

Στην ποιότητα και την καινοτομία επενδύει η Ηπειρωτική Βιομηχανία Στρωμάτων και προϊόντων Ύπνου DIMSTEL ΑΒΕΕ, με έδρα τα Γιάννενα, κάτι που… πιστοποιούν και οι πολλές διακρίσεις που έλαβε στα φετινά Sleep Awards 2024. 

Η DIMSTEL έκλεψε τις εντυπώσεις, υπερασπιζόμενη την ηγετική της θέση στον κλάδο, αφού πρόκειται για μια βιομηχανία με εξαγωγικό προσανατολισμό, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και απόλυτα καθετοποιημένη παραγωγή! Επιτομή των βραβεύσεων, το Χρυσό Βραβείο ως «Η Καλύτερη Βιομηχανία Στρωματοποιίας» και με τον «Καλύτερο εξοπλισμό βιομηχανικής μονάδας»! 

Τα βραβεία…

Οι κατηγορίες στις οποίες η Ηπειρωτική Βιομηχανία κέρδισε τα βραβεία είναι οι ακόλουθες:

- GOLD & PLATINUM: Καλύτερη Βιομηχανία Στρωματοποιίας / Brand: 

«Στην DIMSTEL, δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε στρώματα & προϊόντα ύπνου υψηλής ποιότητας, φτιαγμένα από πιστοποιημένες πρώτες ύλες που συμβάλλουν στον υγιή και αναζωογονητικό ύπνο. Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα πιστοποιημένα υλικά που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και παρέχουν την απόλυτη άνεση και στήριξη για έναν ξεκούραστο ύπνο.  Κάθε στρώμα DIMSTEL αντιπροσωπεύει την αφοσίωσή μας στην ποιότητα και την αρτιότητα. Συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε και να βελτιώνουμε τα προϊόντα μας με βάση τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες και τις ανάγκες των πελατών μας».

- GOLD: Καλύτερος Εξοπλισμός Βιομηχανικής Μονάδας: 

«Η ελληνική βιομηχανία στρωμάτων DIMSTEL λειτουργεί ως μία κάθετη μονάδα παραγωγής στρωμάτων, εφοδιασμένη με τον πιο σύγχρονο και καινοτόμο μηχανολογικό εξοπλισμό σε όλα τα στάδια παραγωγής. Το κύριο μέλημά της είναι η εξασφάλιση υψηλών επιπέδων υγιεινής, ποιότητας, άνεσης και αναπαυτικότητας, προσφέροντας στους καταναλωτές μια μοναδική και κορυφαία εμπειρία ύπνου».

- GOLD: Καλύτερο Στρώμα με Αφρώδες Υλικό Μνήμης – Στρώμα Exceptional:

«Το  στρώμα Exceptional, όπως υποδηλώνει το όνομά του, είναι εξαιρετικό σε κάθε του λεπτομέρεια. Με την πρωτοποριακή μέθοδο του χειροποίητου ενσωματωμένου ανω-στρώματος High-top, το οποίο αποτελείται από Latex πάχους 6 cm με 7 ζώνες στήριξης, συνδυασμένο με το καπιτονέ των 4 cm memory foam, μια καινοτομία από την DIMSTEL, προσφέρει κορυφαία εμπειρία ύπνου υψηλής ποιότητας. Με την εγγύηση διάρκειας 10 ετών που το συνοδεύει, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το στρώμα Exceptional είναι μια επένδυση στην υγεία και την ευημερία σας που θα διαρκέσει».

-GOLD: Καλύτερο Ξενοδοχειακό Στρώμα για Luxury Hotel – Στρώμα Imperial:

«Ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλή ποιότητα και απόλυτη άνεση στον ύπνο τους! Το στρώμα Imperial υιοθετεί την παράδοση της βρετανικής φιλοσοφίας πολυτελών στρωμάτων, παρέχοντας μια εξαιρετική εμπειρία ύπνου. Με τεχνική pillow top που ενσωματώνεται άριστα, χειροποίητη κατασκευή και χρήση κορυφαίων πιστοποιημένων πρώτων υλών, το στρώμα Imperial είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλή ποιότητα και απόλυτη άνεση στον ύπνο τους. Με την εγγύηση διάρκειας 10 ετών που το συνοδεύει, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το στρώμα Imperial είναι μια επένδυση στην υγεία και την ευημερία που θα διαρκέσει».

- SILVER: Καλύτερο Παιδικό Στρώμα – Στρώμα Deluxe:

«Το στρώμα Deluxe είναι ένα μοναδικό στρώμα στην ελληνική αγορά που συνδυάζει ελατήρια Bonnell και 3 ζώνες στήριξης. Τα ελατήρια bonnell, ελβετικής τεχνολογίας, σε συνδυασμό με τον ελαστικοποιημένο κοκοφοίνικα και το latex από φυσικό καουτσούκ με 7 ζώνες στήριξης και πάχους 2,5 cm σε κάθε πλευρά συμβάλλουν στην υψηλή ποιότητα του στρώματος και τον σταθερό τρόπο λειτουργίας του. Επιπλέον, το αγνό παρθένο μαλλί στο καπιτονέ προσδίδει αίσθηση πολυτέλειας. Όλα αυτά τα στοιχεία καθιστούν το στρώμα Deluxe αγαπημένο κομμάτι της οικογένειάς σας».

- SILVER: Καλύτερο Βρεφικό Προϊόν Ύπνου - Βρεφικό Στρώμα Care

«Το στρώμα Care από τη σειρά Baby αποτελεί την απόλυτη επιλογή για τη φροντίδα και την άνεση των μικρών μας φίλων. Η θήκη του από φυσικό μαλλί προσφέρει υψηλή προστασία από βακτήρια και μικρόβια, ενώ είναι εύκολα αφαιρούμενη και πλένεται στους 30°C, εξασφαλίζοντας έτσι την υγιεινή του στρώματος. Το στρώμα Care δημιουργήθηκε με αγάπη και φροντίδα για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία ύπνου στους μικρούς μας φίλους. Είναι η ιδανική επιλογή για έναν άνετο και ασφαλή ύπνο».