Διαθέσιμα και στην αγορά του Ντουμπάι τα προϊόντα του ΑΠΣΙ «Πίνδος»!

on .

PINDOS

 Στην 28η έκθεση τροφίμων και ποτών, Gulfood, η οποία πραγματοποιήθηκε στο World Trade Center του Ντουμπάι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και φιλοξένησε πάνω από 100.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο, συμμετείχε ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «Πίνδος».

Στην Έκθεση, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, ο Συνεταιρισμός παρουσίασε όλη τη προϊοντική γκάμα που διαθέτει από κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής όπως το ολόκληρο κοτόπουλο και τα έτοιμα ψημένα μεταξύ των οποίων οι κοτομπουκιές, το χειροποίητο μπιφτέκι, το σνίτσελ, το φιλετάκι και ο γύρος - ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις. Παράλληλα παρουσίασε και τη νέα σειρά προϊόντων μαριναρισμένων – Chicken Gourmet, μοναδικές κοπές κοτόπουλου, μαριναρισμένες με βότανα και μπαχαρικά της Ηπείρου και συσκευασμένες σε δισκάκι κατάλληλο για ψήσιμο στο φούρνο. Τα προϊόντα του ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ πλέον είναι διαθέσιμα στην αγορά του Ντουμπάι, μιας και ο Συνεταιρισμός κατάφερε να διεισδύσει στο οργανωμένο λιανεμπόριο της περιοχής. Οι καταναλωτές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έχουν πλέον τη δυνατότητα να προμηθεύονται τα προϊόντα ΠΙΝΔΟΣ από το πιο γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα της περιοχής, το ΚΙBSONS, αλλά και στα ράφια των ψυγείων των φυσικών καταστημάτων της Union Co-Operative Society Hypermarket. 

Ανάμεσα στους επισκέπτες της Έκθεσης, τίμησαν με την παρουσία τους τον ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ και εκπρόσωποι τόσο από την Ελληνική Κυβέρνηση όσο και από την Ελληνική Πρεσβεία στα Η.Α.Ε, μεταξύ των οποίων ο Πρέσβης της Ελληνικής Δημοκρατίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κ. Αντώνιος Αλεξανδρίδης, ο Πρόξενος κ. Βασίλειος Θεοχαρίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου κ. Γοργόλης Βασίλης.