Δίκτυο καταστημάτων «Shop in Shop» σ’ όλη την Ελλάδα αναπτύσσει η DIMSTEL

on .

dimstel

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Στρωμάτων και προϊόντων Ύπνου DIMSTEL ΑΒΕΕ, με έδρα τα Ιωάννινα, που επενδύει στην ποιότητα και την καινοτομία, επεκτείνεται με την ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων «Shop in Shop» σε όλη την Ελλάδα!
Επόμενο βήμα της εταιρίας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η παρουσία της σε κάθε γωνιά της χώρας, δημιουργώντας ολοκληρωμένα σημεία πώλησης στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, τύπου «Shop in Shop», μέσα σε παρεμφερείς μεγάλες επιχειρήσεις που θα είναι και οι εξουσιοδοτημένοι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην περιοχή.
Τα νέα αυτά καταστήματα της DIMSTEL με σύγχρονο σχεδιασμό και γήινα χρώματα, θα διαθέτουν μία ολοκληρωμένη ποικιλία προϊόντων, η οποία θα καλύπτει όλες τις προτιμήσεις των πελατών: πλούσια γκάμα στρωμάτων, πολλούς τύπους μαξιλαριών, ανωστρωμάτων και προστατευτικών καλυμμάτων, καθώς και τα ντυμένα με ύφασμα κρεβάτια, που η βιομηχανία κατασκευάζει στο νέο τμήμα παραγωγής που δημιούργησε στις εγκαταστάσεις της στα Γιάννενα.
Μάλιστα τα στοιχεία της Ηπείρου όπως είναι η πέτρα, το ξύλο, τα γεφύρια και τα βουνά, έχουν ενσωματωθεί στην απεικόνιση, δημιουργώντας ένα πιο ευχάριστο και οικείο κλίμα στον πελάτη (φωτό).
Πλέον τα καινοτόμα και μοναδικά στο είδος τους προϊόντα της DIMSTEL, θα μπορεί να τα γνωρίσει κανείς από κοντά, όσο μακριά κι αν βρίσκεται! Τα πρώτα καταστήματα - Shop in Shop ξεκινούν από τα Ιωάννινα, την Σαντορίνη, την Πάτρα, την Καλαμάτα, τον Πύργο, την Πτολεμαΐδα και την Κρήτη, ενώ στόχος της εταιρίας είναι να επεκταθεί αρχικά σε κάθε μεγάλη πόλη της περιφέρειας, αλλά και στα νησιά.
Ενδιαφερόμενοι συνεργάτες μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρία στο τηλέφωνο 2651 00 3131 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
* * * 
Στο νέο καλαίσθητο κατάλογο (http://www.dimstel.gr/pages/catalog) μπορεί κανείς να βρει τεράστια ποικιλία προϊόντων, τα οποία μάλιστα… ταυτοποιούνται με εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις μοναδικές ομορφιές της Ηπείρου. «Στρώματα με καταγωγή» είναι εξάλλου το σύνθημα της εταιρίας, η οποία φιλοδοξεί να παρουσιάσει τα καινοτόμα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα, μέσα και από το νέο δίκτυο καταστημάτων Shop in Shop που αναπτύσσει.
Ο σχεδιασμός, οι κορυφαίες πρώτες ύλες και ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός, που συνεχώς ανανεώνεται, κατατάσσουν τα προϊόντα DIMSTEL στα καλύτερα της αγοράς.

-Το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της εταιρίας βρίσκεται στην ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2651003131, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.