Comp 1

Ο Π. Πολάκης εκτός ΣΥΡΙΖΑ!

on .

POLAKHS PAYLOS

Κάθε όριο ξεπέρασε χθες ο αψύς Κρητικός πολιτικός Παύλος Πολάκης, ο οποίος προχώρησε σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση σε συνεργάτιδα του Υπουργού Υγείας, κατά την συζήτηση στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής για το Νομοσχέδιο για την Ψυχική Υγεία. 

Οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο Π. Πολάκης προκάλεσαν την έντονη αντίδραση και την καταδίκη από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο, ενώ ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στεφ. Κασσελάκης  τον έθεσε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Η συμπεριφορά του βουλευτή Χανίων ήταν τόσο αποκρουστική που μέχρι και η συνάδελφός του Αθηνά Λινού, η οποία παρίστατο στην αίθουσα, όταν πήρε το λόγο ζήτησε συγγνώμη και ξέσπασε σε κλάματα!

Μομφή προς το πρόσωπό του και περικοπή του μισού του μισθού, περιλαμβάνει η ποινή του Π. Πολάκη, σύμφωνα με απόφαση του Προέδρου της Βουλής, Κων. Τασούλα, ο οποίος έκανε λόγο για  «απαράδεκτη συμπεριφορά συναδέλφου έναντι εργαζομένης, έναντι γυναίκας, η οποία έκανε τη δουλειά της σε επιτροπή της Βουλής, η οποία δέχθηκε έναν καταιγισμό ονειδιστικής και υβριστικής συμπεριφοράς από τον κ. Παύλο Πολάκη…». Για να προσθέσει σε άλλο σημείο: «όση φιλοδοξία και να περιέχει να είναι κανείς Πρόεδρος της Βουλής, τέτοιες ώρες ντρέπομαι που αναγκάζομαι να ασχολούμαι με τέτοιους συναδέλφους, που με αναγκάζουν να αισθάνομαι τέτοια ντροπή για τον κοινοβουλευτισμό όπως εκπροσωπείται από πρόσωπα όπως ο κ. Πολάκης ο οποίος κατ' επανάληψη έχει εκθέσει την παράταξή του. Δεν θα επιτρέψω από εδώ και πέρα σε αυτόν τον χυδαίο ζήτουλα προσοχής μέσω ύβρεων να προσβάλει τις ιδιότητες όλων μας. Αυτή η κατ' επανάληψη υβριστική και ταπεινωτική για τρίτους συμπεριφορά παύει να γίνεται ανεκτή…».