Comp 1

Πιστοποίηση με άριστα στο Μεταπτυχιακό για Σύγχρονες Ηλεκτρονικές Τεχνολογίες

on .

TMHMA FYSIKHS PINAKIDA

Με την έκδοση της σχετικής απόφασης από την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης ολοκληρώθηκε και επίσημα η πιστοποίηση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στις Σύγχρονες Ηλεκτρονικές Τεχνολογίες που προσφέρει το Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Μάλιστα, το ΠΜΣ πήρε το βαθμό “Α”. 

Βάσει της απόφασης της ΕΘΑΑΕ το ΠΜΣ-ΣΗΤ συμμορφώνεται πλήρως με τις Αρχές του Προτύπου Ποιότητας για την Πιστοποίηση των ΠΜΣ της και τις Αρχές και Κατευθυντήριες οδηγίες για τη Διασφάλιση Ποιότητας στον Ευρωπαϊκό Χώρο Ανώτατης Εκπαίδευσης (ESG).

«Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι και υπερήφανοι που το ΠΜΣ-ΣΗΤ του Τμήματός μας έπειτα από 27 έτη αδιάλειπτης λειτουργίας πιστοποιήθηκε και μάλιστα με τον υψηλότερο βαθμό. H πιστοποίηση αποδεικνύει εμπράκτως την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα των μεταπτυχιακών σπουδών του προγράμματος», τονίζεται σε ανακοίνωση του Τμήματος. 

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στις Σύγχρονες Ηλεκτρονικές Τεχνολογίες παρέχει δωρεάν μεταπτυχιακές σπουδές υψηλού επίπεδου αποβλέποντας στην προαγωγή της επιστημονικής γνώσης και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και πρακτικών, που θα αξιοποιηθούν από τους μεταπτυχιακούς φοιτητές για την επαγγελματική και την κοινωνική τους εξέλιξη. 

*Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ στις Σύγχρονες Ηλεκτρονικές Τεχνολογίες: https://physics.uoi.gr/pms-sht/. 

Η Προκήρυξη για την Εισαγωγή Μεταπτυχιακών Φοιτητών στο

 Πρόγραμμα για το ακ. έτος 2024-25 υπάρχει στον σύνδεσμο: https://physics.uoi.gr/2024/07/09/prokiryxi-p-m-s-sit/