Comp 1

Αντίθετη η παράταξη του Στεφ. Ζούμπα με αποφάσεις της περιφερειακής Αρχής

on .

ZOYMPAS STEFANOS 1 8 23

 Την αντίθεσή της σε μια σειρά αποφάσεων της περιφερειακής Αρχής Ηπείρου, όπως στις απευθείας αναθέσεις, στην καταβολή του «πριμ» στον ανάδοχο της Νιάρχου, αλλά και στον τρόπο κατασκευής του δρόμου και του κόμβου στο Επισκοπικό, εκφράζει η παράταξη «Ήπειρος Όλον – Τόπος Να Ζεις», με επικεφαλής τον Στέφανο Ζούμπα. 

Σε χθεσινή ανακοίνωσή της αναφέρει, μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά: «Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι σε όλες τις αποφάσεις της Περιφερειακής Αρχής που αφορούν απευθείας αναθέσεις παροχής υπηρεσιών, εκτός από αυτές που αφορούν έκτακτες και επιτακτικές ανάγκες (φωτιές πλημμύρες κλπ).

»Mε συγκεκριμένες προτάσεις διατυπώνουμε τις θέσεις μας για έργα που γίνονται, καθώς και γιατί διαφωνούμε και προτείνουμε έργα που πρέπει να γίνουν και δεν γίνονται όπως: 

1.Καταψηφίσαμε την επιστροφή 440.000 € στην τεχνική εταιρεία κατασκευής της λεωφόρου Νιάρχου για την «έγκαιρη» ολοκλήρωση του έργου.

2.Είμαστε αντίθετοι για τον τρόπο κατασκευής του δρόμου και κόμβου Επισκοπικού, ένα έργο προϋπολογισμού 7 εκατομμυρίων € περίπου, διότι δεν μπορεί η μελέτη του κυκλοφοριακού φόρτου του δρόμου να έπεται της κατασκευής. Οι μελέτες αυτές όφειλαν να έχουν γίνει και με βάση αυτές να κατασκευαστεί το έργο.

3.Δεν δίνουμε σε κανέναν λευκές επιταγές…».