Comp 1

Την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ θα διεκδικήσει και η Α. Διαμαντοπούλου

on .

DIAMANTOPOYLOY ANNA

Την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, στις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου, ανακοίνωσε χθες η Άννα Διαμαντοπούλου. Με βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κείμενο διακήρυξης της υποψηφιότητάς της, η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και Επίτροπος στην Ε.Ε. αναφέρεται στις προκλήσεις της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας και στο όραμά της για μια Ελλάδα που παράγει, για μια Ελλάδα πιο δυνατή, πιο ασφαλή, πιο δίκαιη, για μια «Ελλάδα περήφανη» και για «ένα Μεγάλο και Κυβερνών ΠΑΣΟΚ». 

Η Άννα Διαμαντοπούλου, στο μήνυμά της, αναφέρει, μεταξύ άλλων: «… τώρα βρισκόμαστε μπροστά σε μια σειρά από σταυροδρόμια. Και σε αυτά τα σταυροδρόμια, πιστεύω ότι μαζί με το ΠΑΣΟΚ, ενεργοποιώντας τις αστείρευτες δυνάμεις της παράταξής μας, με όραμα για τις ζωές μας, με πολιτικές θέσεις με ουσία, πίστη, δουλειά και ρεαλισμό, μπορούμε να δείξουμε τον δρόμο και να τον βαδίσουμε μαζί…».

Σε άλλο σημείο η Άννα Διαμαντοπούλου ζητά την στήριξη των υποστηρικτών του κόμματος: «Για ένα μεγάλο και Κυβερνών ΠΑΣΟΚ. Για μια πατρίδα που δίνει το δικαίωμα σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα να κοιτά το μέλλον στα μάτια και να ξέρει ότι… γίνεται».

Παράλληλα, όπως έκανε γνωστό αρχίζει περιοδείες σε όλη τη χώρα, ενώ έχει ξεκινήσει κινητοποίηση για τη συγκέντρωση των απαιτούμενων υπογραφών για την κατάθεση υποψηφιότητας, στην ιστοσελίδα diamantopoulou.gr