Comp 1

Μικρή ανάπαυλα στο Πάπιγκο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

on .

MHTSOTAKHS KYRIAKOS 30 6 2024

Δύο ημέρες ανάπαυλας και ξεκούρασης στο αγαπημένο του Ζαγόρι και συγκεκριμένα στο Πάπιγκο πέρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα. Ο Πρωθυπουργός βρέθηκε στο Πάπιγκο αργά το απόγευμα της Παρασκευής και κατέλυσε σε ξενοδοχείο του χωριού.

Το βράδυ δείπνησε παρέα με τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα και φίλους του, ενώ το Σάββατο ήταν αφιερωμένο στις αγαπημένες του συνήθειες, την ποδηλασία και την ορεινή πεζοπορία. Αξίζει να σημειωθεί ότι, πλην του κ. Τασούλα, δεν είχε επαφές και συναντήσεις με κανέναν άλλο τοπικό πολιτικό ή αυτοδιοικητικό παράγοντα. Ο Πρωθυπουργός αναχώρησε εσπευσμένα λόγω των πυρκαγιών για την Αθήνα χθες λίγο πριν το μεσημέρι με ένα από τα κυβερνητικά αεροσκάφη, καθώς σήμερα θα προεδρεύσει και πάλι του Υπουργικού Συμβουλίου. 

Ο Κώστας Τασούλας

Χθες βράδυ αναχώρησε για την Αθήνα και ο Κώστας Τασούλας καθώς σήμερα, Δευτέρα έχει συνεδρίαση η Βουλή. Ωστόσο, ο Πρόεδρος το Σάββατο παρέμεινε στα Γιάννενα όπου είχε συναντήσεις με φίλους στο γραφείο του, ενώ περπάτησε και στο κέντρο της πόλης όπου συνομίλησε με πολίτες. Το βράδυ του Σαββάτου επισκέφθηκε το Μέτσοβο, ενώ χθες το πρωί ο κ. Τασούλας βρέθηκε σε χωριά της Λάκκας Σουλίου όπου μάλιστα παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση εγκαινίων του Λαογραφικού και Φωτογραφικού Μουσείου που δημιούργησε ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δερβιζιάνων.