ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ

on .

MPEGKAS

Θ. ΜΠΕΓΚΑΣ, Δήμαρχος Ιωαννίνων

«Οφείλουμε να πορευόμαστε ενωμένοι και μονιασμένοι…»

Τις θερμότερες ευχές του για ένα Πάσχα γεμάτο αγάπη, ελπίδα και αισιοδοξία στέλνει ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας και στο μήνυμά του τονίζει μεταξύ άλλων: «Σε αυτήν την δύσκολη εποχή που ζούμε, ας ενώσουμε τις καρδιές μας και ας δώσουμε έμπνευση σε όλους γύρω μας. Ας μοιράσουμε χαμόγελα και καλές πράξεις, αναδεικνύοντας το καλύτερο εαυτό μας. Ας είναι το μέτρο οδηγός στη ζωή μας. Το Πάσχα μας υπενθυμίζει τη σπουδαιότητα της ελπίδας και της αλληλεγγύης». 

Και από την πλευρά της Δημοτ. Αρχής διαβεβαιώνει τους συνδημότες ότι «με σταθερά και στοχευμένα βήματα θα συνεχίσουμε την κοινή μας πορεία, τους κοινούς μας αγώνες, συνδιαμορφώνοντας τα Νέα Γιάννενα. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, οφείλουμε να πορευόμαστε ενωμένοι και μονιασμένοι, στηρίζοντας ο ένας τον άλλο».

* * * 

ΜΙΧ. ΠΛΙΑΚΟΣ, Δήμαρχος  Ζίτσας

«Να προχωρήσουμε μπροστά, με πνεύμα ενότητας, αλληλεγγύης και αγάπης…»

«Το ανέσπερο φως της Αναστάσεως του Θεανθρώπου ας φωτίσει τις καρδιές όλων μας αποτελώντας συγχρόνως ανεξάντλητη πηγή δύναμης για τους προσωπικούς και τους συλλογικούς μας αγώνες», τονίζει, μεταξύ άλλων στο πασχαλινό μήνυμά του ο δήμαρχος Ζίτσας Μιχ. Πλιάκος. Και ελπίζει «το Αναστάσιμο φως να πυροδοτήσει τη φλόγα στις ψυχές όλων μας  ώστε να προχωρήσουμε μπροστά, με πνεύμα ενότητας, αλληλεγγύης και αγάπης να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις προκλήσεις για να κερδίσουμε το στοίχημα για μια καλύτερη ζωή».

* * * 

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ, Δήμαρχος Πωγωνίου

«Η Μ. Εβδομάδα διδάσκει αρετή, υπομονή και αγάπη…»

«Η Μεγάλη Εβδομάδα, η εβδομάδα των Παθών, μας δείχνει την αυτοθυσία και την ανιδιοτέλεια του Θεανθρώπου, διδάσκοντάς μας αρετή, υπομονή και αγάπη. Με αυτό το μήνυμα βαδίζουμε στην κορύφωση του Θείου Δράματος και στην Ανάσταση που αναπτερώνει τις ελπίδες μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς της αβεβαιότητας, της βιαιότητας και της αμφισβήτησης», τονίζει στο μήνυμά του ο δήμαρχος Πωγωνίου Κων. Καψάλης και εύχεται σε όλους Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα με υγεία, ειρήνη και ευτυχία προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική! 

* * * 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ, Δήμαρχος Κόνιτσας

«Το Άγιο Φως να ζεστάνει τις καρδιές όλων μας…»

«Οι Άγιες Ημέρες της Εβδομάδας των Παθών και της Ανάστασης του Κυρίου φέρνουν μήνυμα αγάπης και ελπίδας. Το πέρασμα του Θεανθρώπου από το θάνατο στη ζωή να αποτελέσει φάρο Αισιοδοξίας και Προσφοράς και να μας θωρακίσει με δύναμη για τους προσωπικούς και συλλογικούς αγώνες. Το Άγιο Φως να ζεστάνει τις καρδιές όλων μας, για να σταθούμε με αλληλεγγύη στο συνάνθρωπό μας», τονίζει στο πασχαλινό μήνυμά του ο δήμαρχος Κόνιτσας Ανδρέας Παπασπύρου.

* * * 

ΕΥΘ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ιωαννίνων

«Συνεχίζουμε να προάγουμε το επιχειρηματικό πνεύμα…»

«Στο πνεύμα αυτό της ενότητας και της αγάπης, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και εγώ προσωπικά δεσμεύομαι να υποστηρίζουμε τις επιχειρήσεις και την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας. Με την πίστη στο μέλλον και την προσήλωσή μας στην ποιότητα και την καινοτομία, συνεχίζουμε να προάγουμε το επιχειρηματικό πνεύμα και τη δημιουργικότητα στην περιοχή μας», τονίζει, μεταξύ άλλων, στο πασχαλινό μήνυμά του.