Λ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: Συνθήκες πολιτικής αποστασίας καλλιεργεί ο Αλ. Καχριμάνης!

on .

GEORGOPOYLOS LAMPROS FOS

Τριγμούς στην περιφερειακή παράταξη «ΦΩΣ» με επικεφαλής τον Λάμπρο Γεωργόπουλο, προκάλεσε η ανεξαρτητοποίηση του περιφ. συμβούλου Μάξιμου Γεωργόπουλου.

Σε αιχμηρή ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης, αφού διευκρινίζει ότι δεν υπάρχει συγγενική σχέση, τονίζει μεταξύ άλλων: «Οι συνθήκες πολιτικής αποστασίας που καλλιεργεί συνειδητά και επανειλημμένα ο Περιφερειάρχης με την πολιτική του απληστία βρίσκουν εύφορο έδαφος όταν συναντούν την πλεονεξία και τον αριβισμό.  Κάθε άλλο παρά τιμητικό, ένας τόσο νέος άνθρωπος να προβαίνει σε μία τέτοια κίνηση τόσο σύντομα και αναιτιολόγητα. Πρόκειται περί απόφασης εξάρτησης από ένα βαθύ και πολύχρονο σύστημα εξουσίας…».

Παράλληλα, ζητά από τον Μάξιμο Γεωργόπουλο να επιστρέψει την έδρα, όπως οφείλει ηθικά, λέγοντας ότι «έγιναν ενέργειες επιλογής της έδρας των Ιωαννίνων αντί της Άρτας εκ μέρους μου και του είχε τονιστεί πως η έδρα είναι του Συνδυασμού και όχι δική του. Εκλέχθηκε μέσα από διαβούλευση ενός ακομμάτιστου και ανεξάρτητου συνδυασμού και μετά από προσωπική μου επιλογή να δώσω την ευκαιρία σε έναν νέο άνθρωπο να εκπροσωπήσει τον τόπο καταγωγής μου…».