Θλίψη για τον θάνατο του Νίκου Κρικώνη…

on .

KRIKONHS

• Θλίψη στους συναδέλφους και τους συνεργάτες του έχει προκαλέσει ο πρόωρος θάνατος του Νίκου Κρικώνη, ο οποίος είχε εργαστεί στον Δήμο Ιωαννιτών και στην Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου. 

Ο εκλιπών είχε διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων πριν μεταταχθεί στην Περιφέρεια Ηπείρου. Ο Σύλλογος με ανακοίνωσή του εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατό του και τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και στους οικείους του.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος απηύθυνε ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θ. Μπέγκας και όλος ο Δήμος Ιωαννίνων, τονίζοντας σε σχετική ανακοίνωση ότι «ο Νίκος Κρικώνης ήταν άνθρωπος της προσφοράς και εργάστηκε για τους συμπολίτες του τόσο μέσα από το δήμο Ιωαννιτών όσο και από την περιφέρεια Ηπείρου».

Η Τατ. Καλογιάννη

Ανακοίνωση για τον θάνατο του Νίκου Κρικώνη εξέδωσε χθες και η Τατιάνα Καλογιάννη. Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, «ο Νίκος ήταν μαζί μας σε δύσκολες στιγμές και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Προσωπικά με συνδέουν πολλά ταξίδια, πολλά χιλιόμετρα, πολλές συζητήσεις, πολλές ανησυχίες κι αναζητήσεις. Τζουμερκιώτες και οι δύο μας. Έντονες συζητήσεις, τίμιες συμφωνίες. Ήταν έντιμος, ακέραιος και άκαμπτος στις πεποιθήσεις του, αγωνιζόταν πάντα για τα δίκαια των συναδέλφων του και διεκδίκησε να βάλει το δικό του λιθαράκι στην εξέλιξη του δήμου μας. Γνήσιο και έντιμο Παλικάρι. Έτσι θα τον θυμόμαστε όλοι και για πάντα».