Εκδήλωση στα Γιάννενα με τον Νίκο Παπανδρέου

on .

epitropi EK N Papandreou

• Εκδήλωση με θέμα «Ιωάννινα: Κόμβος υψηλής τεχνολογίας της Νότιας Ευρώπης» θα πραγματοποιήσει η Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με πρωτοβουλία του ευρωβουλευτή και επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νίκου Παπανδρέου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή, ώρες 20:30-22:00, στο Ξενοδοχείο «Du Lac Congress Center & Spa». Συμμετέχουν: Νίκος Παπανδρέου, ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ,  Ιωάννης Τσίμαρης, βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ, Ελίζα Φερέϊρα, Ευρωπαία Επίτροπος αρμόδια για τη Συνοχή και τις Μεταρρυθμίσεις (βίντεοπαρέμβαση), Ξενοφών Μπίτσικας, Αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Τάσος Κούτλας, σύμβουλος σε θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού, τεχνολογίας και επικοινωνίας και Θεοχάρης Λιούρης, Πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Γιουρμετάκης. Κατά τη διάρκειά της θα γίνουν συνδέσεις με περιφερειακά κανάλια και μεταξύ άλλων θα συζητηθούν θέματα όπως: Πώς μπορούν τα Ιωάννινα να αναπτυχθούν ως κέντρο καινοτομίας και έρευνας στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας, Συνεργασία με πανεπιστημιακά και ερευνητικά ιδρύματα για την υποστήριξη της έρευνας και της καινοτομίας. Προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τη δημιουργία εξειδικευμένου εργατικού δυναμικού στον τομέα της τεχνολογίας, Επιπτώσεις της τεχνολογίας στην κοινωνία των Ιωαννίνων κ.α..

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά την εκδήλωση στον σύνδεσμο: https://youtube.com/live/pPRDTwOJ_1I?feature=share.