Στ. Καλογιάννης: Ανάγκη για μία καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές

on .

KALOGIANNHS STAYROS

 Όλους τους Δήμους του Νομού επισκέφθηκε το προηγούμενο διάστημα ο Σταύρος Καλογιάννης, από τα Δερβίζιανα ως την Κόνιτσα, από το Τέροβο μέχρι το Ανήλιο και στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων, όπου συνάντησε εκπροσώπους Αρχών και Φορέων και εκατοντάδες πολίτες. Συζήτησε μαζί τους θέματα που τους αφορούν, τις προοπτικές για τον Τόπο την ερχόμενη τετραετία, με την έγκαιρη αξιοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης, καθώς και για τις προεκλογικές θέσεις που διατυπώνουν τα πολιτικά κόμματα.

Είχε την ευκαιρία, επίσης, να συζητήσει τις μεγάλες παρεμβάσεις που ολοκληρώθηκαν στην Ήπειρο με τη συμβολή του, όπως η επαναδιαπραγμάτευση των συμβάσεων παραχώρησης, ώστε να επανεκκινήσουν οι εργασίες και να ολοκληρωθούν οι αυτοκινητόδρομοι, η ολοκλήρωση της Εγνατίας οδού και η σύνδεσή της με το Ανατολικό Ζαγόρι (Μηλιωτάδες) και το Ανήλιο, η ίδρυση όλων των προστατευόμενων περιοχών της Ηπείρου, από τον Αμβρακικό κόλπο μέχρι τα Τζουμέρκα και την Πίνδο, ο χωροταξικός και πολεοδομικός σχεδιασμός στο λεκανοπέδιο και σε πολλούς Δήμους, με αποκορύφωμα το Ρυθμιστικό Σχέδιο Ιωαννίνων, προτάσεις του οποίου αρχίζουν επιτέλους να υλοποιούνται με καθυστέρηση 15ετίας, όπως η απόδοση του συνόλου του Στρατοπέδου Βελισσαρίου στην πόλη των Ιωαννίνων, η δημιουργία Τεχνόπολης στην Πεδινή και πολλά άλλα.

Σε δήλωσή του ο κ. Καλογιάννης ανέφερε τα εξής: «Ολοκληρώνεται μια προεκλογική περίοδος που διεξήχθη όπως έπρεπε, σε ήπιους τόνους. Οι συμπολίτες άκουσαν τις προγραμματικές ανακοινώσεις των κομμάτων, τις συγκρίνουν και, κατασταλαγμένοι, θα αποφασίσουν την ερχόμενη Κυριακή για τη νέα Κυβέρνηση. Στις συναντήσεις με τους συμπολίτες μας, αφού τους ευχαρίστησα από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη τους, τόνισα ότι η χώρα πρέπει να συνεχίσει στον δρόμο της πολιτικής σταθερότητας και της οικονομικής ανάπτυξης που χάραξαν η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης. Γι’ αυτό τους προτρέπω να δώσουν καθαρή νίκη στη Νέα Δημοκρατία».