Μήνυμα ενότητας από το ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων!

on .

PASOK PITA 2 3 23

Η επίσημη παρουσίαση των επτά υποψήφιων βουλευτών για τον Νομό Ιωαννίνων έγινε από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στο πλαίσιο της εκδήλωσης κοπής της πίτας του για τη νέα χρονιά, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό καφέ - μπαρ παρουσία δεκάδων στελεχών και φίλων του. 

Το κλίμα ήταν αισιόδοξο, καθώς τα τοπικά στελέχη προσδοκούν πως το ΠΑΣΟΚ αυτή τη φορά θα εκλέξει βουλευτή στα Γιάννενα. Την παρουσίαση των υποψηφίων, δηλαδή των Κώστα Γάτσιου, Θανάση Μανταλόβα, Δημήτρη Δημητρίου, Ανθής Λιάγκου, Ντίνας Μπακόλα, Βάλιας Μήτσιου, και Γιάννη Τσίμαρη έκανε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Βασίλης Γαρδίκος, ο οποίος εξέπεμψε το μήνυμα πως «το βράδυ των εκλογών η παράταξή μας θα είναι στην πλευρά των νικητών». Παρών στην εκδήλωση ήταν ο Πάρις Κουκουλόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο ζήτημα των υποκλοπών που ανέδειξε ο Νίκος Ανδρουλάκης, καθώς και ο επικεφαλής της επιτροπής ψηφοδελτίων Βαγγέλης Αργύρης.

Μήνυμα ενότητας

Στους σύντομους χαιρετισμούς τους οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έστειλαν μήνυμα ενότητας και αγώνα, με τον Κώστα Γάτσιο, ο οποίος υπενθυμίζεται πως ήταν πρώτος σε σταυρούς στις εκλογές του 2019, να κάνει λόγο «για την πολιτική ανόρθωση και την εκλογική ανάταξη του Κινήματός μας, η οποία αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για μία Ελλάδα με ισχυρούς δημοκρατικούς θεσμούς, με εθνική αξιοπρέπεια, με ανάπτυξη και ευημερία για όλους και όχι για τους λίγους».