Πάσχα και πάλι στο Δολό για τον Κώστα Καραμανλή!

on .

karamanlis

Στο ακριτικό Δολό Πωγωνίου, αγαπημένο προορισμό αναψυχής και χαλάρωσης τόσο του ίδιου όσο και της οικογένειάς του, επιστρέφει φέτος για τις Πασχαλινές διακοπές ο Κώστας Καραμανλής.
Ο πρ. πρωθυπουργός θα φτάσει στο Δολό σήμερα, Μεγ. Τετάρτη συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Νατάσα, τα δύο τους παιδιά Αλέξανδρο και Αλίκη, τον στενό του φίλο καθηγητή πανεπιστημίου Γιάννη Βαλινάκη και την οικογένειά του και μερικούς ακόμα φίλους της οικογένειας Καραμανλή. Θα καταλύσουν όλοι μαζί στον παραδοσιακό ξενώνα Κωσταρά, αγαπημένο κατάλυμα του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος επισκέπτεται την περιοχή ανελλιπώς εδώ και πάνω από 20 χρόνια.
Η οικογένεια έχει κάνει Πάσχα στο Δολό πολλές φορές στο παρελθόν και κατά την περίοδο της πρωθυπουργικής θητείας του κ. Καραμανλή, ο οποίος έχει επισκεφθεί την περιοχή και σε άλλες περιόδους απολαμβάνοντας ιδιαίτερα τις βόλτες στη χαράδρα του Κουβαρά και στα δάση του Πωγωνίου.
Ο Κ. Καραμανλής και η συνοδεία του θα παραμείνουν στο Δολό μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα. Στο πλαίσιο της παραμονής τους ενδέχεται να πραγματοποιήσουν εξορμήσεις και σε γειτονικές περιοχές όπως το Ζαγόρι και την Κόνιτσα.