ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: Μαύρα πανιά σκεπάζουν τις επιχειρήσεις στην Άρτα

on .

gerovasili

• Στην κραυγή αγωνίας του εμπορικού κόσμου αναφέρεται με χθεσινή γραπτή δήλωσή της η βουλευτής Άρτας, Γραμματέας Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.
«Μαύρα πανιά - σύμβολα διαμαρτυρίας - σκεπάζουν σήμερα τις επιχειρήσεις στην Άρτα. Όμως, η κραυγή αγωνίας του εμπορικού κόσμου δεν φαίνεται να συγκινεί την κυβέρνηση. Από το lockdown, στο click away. Από το click away στο click inside, click in shop και πάλι σε lockdown. Ο εμπαιγμός, οι παλινωδίες και οι ερασιτεχνισμοί της κυβέρνησης δεν έχουν τέλος», τονίζει στην ανακοίνωσή της και προσθέτει, μεταξύ άλλων: «Υγεία και οικονομία είναι ζητήματα αλληλένδετα. Σε καιρό πανδημίας, τα καταστήματα κλειστά ή σε καθεστώς «ακορντεόν» καλούνται να ανοιγοκλείνουν αλλοπρόσαλλα ανάλογα με τις κυβερνητικές εμπνεύσεις της στιγμής. Οι έμποροι υποβάλλονται σε έξοδα και προμήθειες προϊόντων που δεν μπορούν μετά να διαθέσουν!
»Οι υποχρεώσεις τρέχουν: Ενοίκια, ασφαλιστικές εισφορές, πάγια έξοδα των επιχειρήσεων, επιταγές, δόσεις δανείων έχουν συσσωρευτεί πάνω από όσο αντέχει ο εμπορικός κόσμος…».