Στο επίκεντρο η ψυχολογική στήριξη των δοκιμαζόμενων επιχειρήσεων

on .

TZIMOGIANNHS STEFANOSDHMHTRIOY DHMHTRHS

• Ένα ιδιαίτερο, με κοινωνικές προεκτάσεις, μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν χθες ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δ. Δημητρίου και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ιωαννίνων Στέφανος Τζιμογιάννης.
Η συνεργασία αυτή αφορά την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης των μελών του Επιμελητηρίου όταν αυτό καθίσταται αναγκαίο, λόγω επιχειρηματικών ή άλλων προβλημάτων που προκύπτουν, ενδεχομένως και λόγω της οικονομικής κρίσης που προκάλεσε ο κορωνοϊός.
Η πρόταση, η οποία και έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το Επιμελητήριο, ανήκει στον δραστήριο Πρόεδρο της «Σχεδίας» κ. Τζιμογιάννη, ο οποίος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις σημερινές δύσκολες στιγμές που βιώνουν σε οικονομικό επίπεδο πολλοί επαγγελματίες, γεγονός που τους δημιουργεί άγχος, φόβο και αβεβαιότητα, με αποτέλεσμα να χρειάζονται ψυχο-κοινωνική στήριξη. Παράλληλα τόνισε ότι ο ρόλος των φορέων καθίσταται ακόμη πιο σημαντικός σε περιόδους κρίσης
Από την πλευρά του ο κ. Δημητρίου ανέφερε ότι πρόκειται για μια κοινή πρωτοβουλία που δείχνει ότι όταν η κοινωνία είναι ενωμένη, τα προβλήματα λύνονται πιο εύκολα!