Ο Τ. Θεοδωρικάκος συνεχάρη την Πρέβεζα για τη διεθνή τουριστική της διάκριση

on .

 georgakos

• Επίσκεψη στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο πραγματοποίησε χθες ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος προκειμένου να τον ενημερώσει για τις σημαντικές διακρίσεις και τη διεθνή προβολή που έλαβε ο Δήμος και η χώρα μας από τη European Best Destination με τον χαρακτηρισμό της ενιαίας ακτογραμμής της μήκους 26 χιλιομέτρων ως πρώτη ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης και γενικότερα της Πρέβεζας ,ως πέμπτης ασφαλέστερης περιοχής στην Ευρώπη.
Ο Υπουργός συνεχάρη τον κ. Γεωργάκο για την καμπάνια του Δήμου Πρέβεζας η οποία οδήγησε στη διπλή διεθνή αναγνώριση της περιοχής, ενώ τόνισε ότι θα σταθεί στις ανάγκες και στις προτεραιότητες του Δήμου.
Σε δήλωσή του ο κ. Γεωργάκος ανέφερε: «Η καμπάνια του Δήμου Πρέβεζας, «Πρέβεζα 2020 η Ασφάλεια της Ελευθερίας!» #Preveza2020_BeSafe_BeFree! σε συνδυασμό με τη διπλή διεθνή διάκριση, διαφήμισε το υψηλό επίπεδο ασφάλειας στην περίοδο της πανδημίας αλλά και τη μοναδική ομορφιά της χώρας μας στα μεγαλύτερα διεθνή μέσα όπως το Forbes, το DailyMirror, καθώς και σε ΜΜΕ πολλών χωρών. Παραδίδω στον Υπουργό Εσωτερικών τα λογότυπα της διπλής διεθνούς διάκρισης καθώς και της καμπάνιας του Δήμου Πρέβεζας ευχαριστώντας τον για τη στήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας και έχοντας την πεποίθηση ότι θα σταθεί άμεσα και δραστικά στις τρέχουσες ανάγκες του δήμου ενόψει της τουριστικής περιόδου».
Με τον Υπ. Ανάπτυξης
Αλλά και με τον Υπουργό Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδης είχε συνάντηση ο δήμαρχος Πρέβεζας, προκειμένου να τον ενημερώσει σχετικά με την καμπάνια προβολής.
Μετά τη συνάντηση, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Παρακολουθώ με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και πολύ μεγάλη ευχαρίστηση την τεράστια πρόοδο που κάνει η νέα δημαρχιακή αρχή στην Πρέβεζα για την προβολή της πόλης, την τουριστική της ανάδειξη, την ψηφιακή της πρόοδο και την απορρόφηση των πόρων του ευρωπαϊκού προγράμματος Interreg».
Από την πλευρά του ο κ. Γεωργάκος ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Η διάκριση αυτή αποτελεί εργαλείο αξιοποίησης για τους επιχειρηματίες του τουρισμού στην περιοχή μας αλλά και όλη την αγορά, η οποία αυτή τη στιγμή καλείται να σταθεί όρθια μέσα στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας ώστε να βγούμε νικητές και στη μάχη για την ανάταξη της οικονομίας…».