Στο «χέρι» μας είναι η πολιτική αλλαγή που προσδοκούμε το 2019

on .

GATSIOS KON

• Η χώρα μας το 2018, συνέχισε την καθοδική της πορεία, τις οδυνηρές συνέπειες της οποίας βιώνουμε όλες και όλοι, φθίνει δημογραφικά, πνευματικά και ηθικά, αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωση – μήνυμά του για το νέο χρόνο ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων του Κινήματος Αλλαγής, πρ. Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Καθηγητής Κωνσταντίνος Γάτσιος. 

Για το 2019, ο κ. Γάτσιος εκφράζει την πίστη του πώς θα αποτελέσει μια νέα αρχή για τη χώρα μας, ότι θα είναι το ξεκίνημα μιας νέας εθνικής πορείας, που θα βγάλει την πατρίδα μας από την κρίση, την παρακμή και την ακινησία και προσθέτει: «Είμαστε πλέον σε θέση να προχωρήσουμε, διότι ως κοινωνικό σύνολο έχουμε απαλλαγεί σημαντικά από τις ψευδαισθήσεις και τις αυταπάτες που καλλιέργησαν η δημαγωγία και ο πολιτικός αμοραλισμός και έχουμε όλοι αντιληφθεί πως δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις και ανέξοδα θαύματα. Για το λόγο αυτό, είναι στο χέρι μας να επιδιώξουμε η πολιτική αλλαγή που όλοι περιμένουμε και προσδοκούμε το 2019, αντί να είναι μια ακόμη επιδερμική εναλλαγή στο επίπεδο της κυβερνητικής εξουσίας, η οποία δεν θα επιφέρει τίποτε σημαντικό, να καταστεί, αντίθετα, η αρχή μιας πάνδημης εθνικής προσπάθειας για να ξεπεράσουμε την κρίση και να φέρουμε την Ελλάδα, σε μια πορεία ανάπτυξης, ανάταξης και αναγέννησης».

 

Ι. Λώλος, Δήμαρχος Ηγουμενίτσας:
• Στις ευχές του για το νέο χρόνο ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου- Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος, εκφράζει την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον «για εμάς και τα παιδιά μας». Ως προς το Δήμο Ηγουμενίτσας, αναφέρει «ως Δημοτική Αρχή, με οδηγό την αλληλεγγύη και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο, με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και υψηλό αίσθημα ευθύνης, θα συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά, να αναβαθμίσουμε το Δήμο μας με μοναδικό μας στόχο την ποιότητα ζωής των δημοτών και την προοπτική για τις νέες γενιές».