ΦΡ. ΜΠΕΛΕΡΗΣ: Θα φτάσω μέχρι τα Ευρωπ. Δικαστήρια για να δικαιωθώ!

on .

MPELERHS KAGKELA

• Αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια εμφανίζεται ο εκλεγμένος Δήμαρχος Χειμάρρας Φρ. Μπελέρης, ο οποίος πριν λίγες μέρες καταδικάστηκε σε δυο χρόνια φυλάκιση για δήθεν εξαγορά ψήφων (!) μετά από μια δίκη – παρωδία κι ενώ ήδη εδώ και 10 μήνες βρίσκεται προφυλακισμένος, χωρίς να του έχει δοθεί η δυνατότητα να ορκιστεί! 

Μιλώντας μέσα από τις φυλακές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, ξεκαθάρισε πως μετά την αποκάλυψη πως δέχθηκε πρόταση από το περιβάλλον του Έντι Ράμα να παραιτηθεί από τη Δημαρχία της Χειμάρρας προκειμένου να κερδίσει την ελευθερία του, δεν υπήρχε περίπτωση  να αποδεχθεί κάτι τέτοιο. «Όχι μόνο δεν πέρασε από το μυαλό μου να παραιτηθώ, αλλά το θεωρώ μεγάλη προσβολή και ατιμία προς τον κόσμο που με στήριξε, την ομάδα μας, η οποία οργάνωσε και πάλεψε να έρθουμε στη Διοίκηση του Δήμου. Δεν έχει να κάνει με μένα προσωπικά, έχει να κάνει το πώς θα προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας στον Δήμο οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ την παραίτησή μου, να την αλλάξω με οτιδήποτε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα δηλώνει αποφασισμένος να παλέψει έως τη δικαίωση, φτάνοντας μάλιστα μέχρι τα ευρωπαϊκά δικαστήρια. «Περιμένουμε να καθαρογραφεί η απόφαση να την πάρουμε στα χέρια μας και να καταθέσουμε προσφυγή στο Εφετείο. Περιμένουμε να τελεσιδικήσουν όλες οι αποφάσεις στο Αλβανικό δικαστήριο με σκοπό να πάμε στο Στρασβούργο, όπου είναι και οι ελπίδα μας να βρούμε το δίκιο», τόνισε χαρακτηριστικά.