Πίτα έκοψε η Ν.Δ. Ιωαννίνων με το… βλέμμα στις ευρωεκλογές!

on .

PITA NODE 11 2 2024

• Μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης ενόψει των κρίσιμων ευρωεκλογών του ερχόμενου Ιουνίου έστειλε ο νεοδημοκρατικός κόσμος των Ιωαννίνων στο πλαίσιο της εκδήλωσης κοπής της πίτας για το 2024 που πραγματοποίησε η ΔΕΕΠ το βράδυ του Σαββάτου. 

Η εκδήλωση συγκέντρωσε πλήθος στελεχών της γαλάζιας παράταξης από όλη την Ήπειρο, αλλά και από τη Λευκάδα, ενώ παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, η Υφυπουργός Μαρία – Αλεξάνδρα Κεφάλα, ο Γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ. Στέλιος Κονταδάκης, ο πρ. αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης κ.α..

Οι χαιρετισμοί

- Ανοίγοντας την εκδήλωση, η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ιωαννίνων Λένα Σταμάτη ευχαρίστησε όλα τα μέλη και τους φίλους της τοπικής Ν.Δ. για τον αγώνα που έδωσαν στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2023 φέρνοντας την παράταξη πρώτη στον Νομό. 

- Στον χαιρετισμό του ο Κώστας Τασούλας επίσης αναφέρθηκε στις δύο εκλογικές νίκες που πέτυχε η Ν.Δ. πέρυσι, τονίζοντας πως «ο αγώνας που δώσαμε το 2023 θα ολοκληρωθεί στο τέλος της τετραετίας με πολύ γόνιμο αποτέλεσμα για την Ήπειρο και τα Γιάννενα» και συμπλήρωσε: «Να είστε βέβαιοι ότι όλος αυτός ο αγώνας δεν θα διαψευστεί. Είμαστε αποφασισμένοι να βγάλουμε ασπροπρόσωπο τον ελληνικό λαό για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε». Μάλιστα, ο κ. Τασούλας ανέφερε ότι ήδη το 50% των προεκλογικών δεσμεύσεων της Ν.Δ. έχει υλοποιηθεί. 

-Η Μαρία Κεφάλα σημείωσε από την πλευρά της ότι «καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε πολλές δυσκολίες με μεγάλο μας σύμμαχο τον ελληνικό λαό. Σ’ αυτόν λογοδοτούμε και πορευόμαστε με αξιοπρέπεια και με οδηγό την αλήθεια». Για την περασμένη χρονιά ανέφερε ότι ήταν γεμάτη προκλήσεις και νίκες, ενώ για το 2024 είπε πως ανοίγει νέος κύκλος προκλήσεων και κάλεσε τον κόσμο στις επικείμενες ευρωεκλογές να γεμίσει τις κάλπες με γαλάζια ψηφοδέλτια. 

- Η Σοφία Ζαχαράκη στάθηκε στα συνολικά 380 έργα που περιλαμβάνει το κυβερνητικό πρόγραμμα για την Ήπειρο λέγοντας πως «αυτά θα γίνουν το μέτρο για να μας αξιολογήσουν οι πολίτες στο τέλος της θητείας μας». Ιδιαίτερη δε αναφορά έκανε στην ένταξη του Ζαγορίου στον κατάλογο της UNESCO λέγοντας πως «προσπαθήσαμε χέρι – χέρι για να φέρουμε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα». Τέλος, αναφερόμενη στον προγραμματισμό του υπουργείου της, σημείωσε πως το 2024 θα διατεθούν πάνω από 540 εκατ. ευρώ για τη στήριξη της ελληνικής οικογένειας. 

- Ο Στέλιος Κονταδάκης στάθηκε ιδιαίτερα στην πληθώρα των νεοδημοκρατών που συναντά σε όλες τις εκδηλώσεις στις οποίες έχει παραστεί. Όπως είπε, αυτό σημαίνει ότι κάτι καλό κάνουν η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός και πως ο γαλάζιος κομματικός μηχανισμός και οι οργανώσεις της Ν.Δ. διατηρούνται ζωντανές, πράγμα καθόλου αυτονόητο για ένα κόμμα που διανύει τη δεύτερη κυβερνητική του θητεία. 

Οι τιμηθέντες

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης κοπής πίτας της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Ιωαννίνων τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο κόμμα οι πρώην πρόεδροι της τοπικής ΝΟΔΕ και συγκεκριμένα οι: Αλέκος Πάμπανος, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Χρήστος Παντούλας, Νίκος Πετρόπουλος, Γιάννης Παπαθανασίου, Μαρία Κεφάλα, Σπύρος Βασιλείου και Θεόδωρος Τζαρούχης.