Για τα καυτά προβλήματα των εφημερίδων θα ενημερωθούν οι βουλευτές της Περιφέρειας

on .

TASOYLAS SHPE

• Ανοιχτή εκδήλωση πρόκειται να διοργανώσει το επόμενο διάστημα ο Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων (στον οποίο μέλος είναι και ο «Π.Λ.») με προσκεκλημένους τους βουλευτές όλων των κομμάτων των Περιφερειών όπου δραστηριοποιούνται οι εφημερίδες – μέλη του. Απώτερος σκοπός της, είναι να ενημερωθούν για καυτά θέματα που απασχολούν τον κλάδο, καθώς και να υπάρξει ανταλλαγή απόψεων για την καλύτερη δυνατή προώθηση και επίλυσή τους.

Στο πλαίσιο αυτό, αντιπροσωπεία του ΣΗΠΕ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Γ. Μιχαλόπουλο, τον Αντιπρόεδρο Δ. Πλεμμένο, τον Γενικό Γραμματέα Ι. Κουτσολιόντο και τον Νομικό Σύμβουλο Τρ. Δάρα, συναντήθηκε την Τετάρτη με τον Ηπειρώτη Πρόεδρο της Βουλής Κων. Τασούλα (απ’ όπου και η φωτό) προκειμένου να ενημερωθεί για τα ζητήματα που απασχολούν τον Περιφερειακό Τύπο. 

Ο κ. Τασούλας υποσχέθηκε να συνδράμει στην επιτυχία της εκδήλωσης, στην οποία φυσικά προσκλήθηκε να παραστεί και να απευθύνει χαιρετισμό.

Με την ευκαιρία της συνάντησης η αντιπροσωπεία του ΣΗΠΕ ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Βουλής και για τις εξελίξεις γύρω από τα οξυμμένα και επείγοντα προβλήματα του Περιφερειακού Τύπου, το οποία και ο ίδιος ως βουλευτής Περιφέρειας (Ιωαννίνων) γνωρίζει καλά και από πρώτο χέρι. Ο κ. Τασούλας δήλωσε ότι θα σταθεί το πλευρό του Συνδέσμου και θα βοηθήσει, στο μέτρο των αρμοδιοτήτων και των καθηκόντων του, για την αντιμετώπισή τους.