Τα εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλο τον Νομό Ιωαννίνων

on .

KALPH XERI

• Κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές ανάδειξης προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία απευθύνει η Νομαρχιακή Ιωαννίνων του κόμματος. Η αναβληθείσα ψηφοφορία λόγω των καταστροφών της κακοκαιρίας θα πραγματοποιηθεί τελικά μεθαύριο, Κυριακή, από τις 8 π.μ. μέχρι και τις 8 μ.μ..

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλες και όλοι από την ηλικία των 15 ετών και άνω, που είτε είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έως τις 16 Σεπτεμβρίου είτε εγγραφούν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου στα εκλογικά τμήματα. 

Τα εκλογικά κέντρα

Τα εκλογικά κέντρα για την ψηφοφορία στο Νομό Ιωαννίνων είναι τα εξής για τον Δήμο Ιωαννιτών: Στάδιο «Ζωσιμάδες», Ισόγειος Χώρος της Αίθουσας Στίβου, Κλειστό Γυμναστήριο Λιμνοπούλας (ΠΕΑΚΙ), Αίθουσα Συνεδριάσεων πρώην Δημαρχείου (ΚΕΠ) Πεδινής, δίπλα στο Γυμνάσιο, Παλαιό Δημαρχείο Κατσικά, Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων, Ελεούσα, Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, Παλαιό Δημαρχείο. Επίσης εκλογικά κέντρα θα λειτουργήσουν ως εξής: Δήμος Μετσόβου, Μέτσοβο, Δημαρχείο και Πνευματικό Κέντρο Χρυσοβίτσας. Δήμος Ζαγορίου, Ασπράγγελοι, Δημαρχείο. Δήμος Κόνιτσας, Κόνιτσα, Δημαρχείο. Δήμος Πωγωνίου, Παρακάλαμος, Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Για να ψηφίσει κανείς θα πρέπει να έχει μαζί του αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο Υγείας ή άδεια διαμονής ή visa ή μπλε βεβαίωση. Για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ορίζεται καταβολή εκλογικής συνδρομής δύο ευρώ. Οι μετανάστες και όσοι είναι κάτω των 17 οφείλουν να επιδείξουν νόμιμο έγγραφο που να προκύπτει ταυτοπροσωπία τους, καθώς και τον ΑΜΚΑ τους.