ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ: Το δίλημμα της κάλπης είναι «μπροστά ή πίσω»!

on .

TASOYLAS KOSTAS OMILIA ELEOYSA

• Σαφές και ξεκάθαρο είναι το δίλημμα της κάλπης της 21ης Μαΐου και αυτό έχει να κάνει με το αν η χώρα θα πάει μπροστά συνεχίζοντας την πορεία προόδου στην οποία έχει μπει ή αν θα πισωγυρίσει επιλέγοντας μία νέα διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας, ο οποίος συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία στον Νομό Ιωαννίνων και την επικοινωνία του με πολίτες στην ύπαιθρο. 

«Ζυγίζουμε. Ψηφίζουμε…»

«Στις 21 Μαΐου ζυγίζουμε, αποφασίζουμε και ψηφίζουμε. Η απάντηση είναι μία. Αυτοδύναμη Ελλάδα με αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία. Κάθε λάθος θα μας πάει πίσω. Το δίλημμα της κάλπης προβάλλει ξεκάθαρο: Επιλέγουμε Νέα Δημοκρατία με Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ή ΣΥΡΙΖΑ με Πρωθυπουργό Τσίπρα;». Αυτό επισήμανε ο Κώστας Τασούλας σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον σταθμό Ήπειρος TV1 και τη δημοσιογράφο Γιώτα Σταύρου, αλλά και συνομιλώντας με πολίτες κατά την περιοδεία του στο Κουτσελιό, στην Πλατανιά, στην Πεδινή, στον Παρακάλαμο, στα Δολιανά, στο Καλπάκι, στη Ζίτσα, στην Καρίτσα και στην Ελεούσα. 

Όπως σημείωσε, «προτείναμε να κοστολογηθούν τα προγράμματα των κομμάτων να δούμε ποιος επιτέλους μιλάει με πραγματικούς αριθμούς και ποιος τάζει «φύκια για μεταξωτές κορδέλες». Από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουμε απάντηση, επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μία τέτοια κοστολόγηση θα αποκαλύψει τα τερατώδη ψέματά τους και το βαθμό της εξαπάτησης του ελληνικού λαού».

Απευθυνόμενος στους πολίτες ο Πρόεδρος της Βουλής υπήρξε κατηγορηματικός, λέγοντας τα εξής: «Στις 21 Μαΐου θα ψηφίσετε και για το ποιος θα διαχειριστεί τις κρίσιμες γεωπολιτικές προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. Θα ζυγίσουμε τις πράξεις της Τουρκίας και όχι τα λόγια. Και θα είμαστε πάντα απέναντι σε οποιαδήποτε αμφισβήτηση εθνικής κυριαρχίας και κυριαρχικών δικαιωμάτων». Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως «η Ελλάδα δεν πρόκειται να δεχτεί εκπτώσεις στο κράτος δικαίου και στην προστασία των δικαιωμάτων της ελληνικής εθνικής μειονότητας στην Αλβανία».

Ξεκάθαρο δίλημμα

Καταλήγοντας, ο Κ. Τασούλας επανέλαβε πως το δίλημμα της κάλπης προβάλλει ξεκάθαρο: «Πάμε μπροστά, συνεχίζουμε αυτή την πορεία προόδου ή πάμε πίσω; Θέλουμε αποτελέσματα ή θέλουμε ψέματα και πάλι; Θέλουμε καλύτερους μισθούς και αμοιβές ή θέλουμε ξανά φόρους και περικοπές; Θέλουμε σύνορα ασφαλή ή ανοιχτά σε κάθε απειλή; Με άλλα λόγια, επιλέγουμε Νέα Δημοκρατία με Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ή ΣΥΡΙΖΑ με Πρωθυπουργό Τσίπρα; Αυτό είναι το δίλημμα. Είναι πολύ απλό. Αφορά τελικά όλους μας. Αφορά τις ζωές μας. Αφορά το ποιος θα καθίσει στο Μέγαρο Μαξίμου αναλαμβάνοντας αυτή την βαριά ευθύνη για την επόμενη τετραετία».

Όπως δε υπογράμμισε, «σε ένα αβέβαιο διεθνές περιβάλλον με την Τουρκία απέναντί μας, με μεγάλες γεωπολιτικές προκλήσεις, η Ελλάδα έχει ανάγκη όσο ποτέ από σιγουριά, συνέχεια και συνέπεια, καθαρό ορίζοντα στην πορεία της και καθαρή λύση στην ηγεσία της».