Σε ΠΓΝΙ, «Χατζηκώστα» και ΕΚΑΒ ο Σπ. Κωνσταντόπουλος

on .

Konstantopoulos Xatzikosta

• Με συναντήσεις που είχε με τις διοικήσεις και στελέχη των δύο νοσοκομείων της πόλης των Ιωαννίνων, καθώς και με το Διευθυντή της 7ης Περιφέρειας Ηπείρου-Κέρκυρας-Λευκάδας του ΕΚΑΒ, συνέχισε το πρόγραμμα των προεκλογικών επαφών του, ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ., Σπύρος Κωνσταντόπουλος. 

«Το δημόσιο σύστημα υγείας κράτησε όρθια την ελληνική κοινωνία κατά την περιπέτεια του κορωνοϊού. Ο δημόσιος χαρακτήρας του Εθνικού Συστήματος Υγείας είναι αδιαπραγμάτευτος για όλους μας και έμπρακτα η ΝΔ πρόκειται να στηρίξει τα επόμενα χρόνια, ακόμα πιο αποφασιστικά την πρόσβαση όλων των πολιτών, στη δωρεάν υγεία» διεμήνυσε προς τις διοικήσεις του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα», ο κ. Κωνσταντόπουλος. 

Όπως μεταξύ άλλων, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του για μεν το πρώτο νοσοκομείο, χρειάζεται να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για τους εργαζόμενους στη σίτιση, την εστίαση και τη φύλαξη, για δε το «Χατζηκώστα» είναι διαρκής η προσπάθεια της διοίκησης να αναβαθμίσει τις υποδομές του Νοσοκομείου. 

Στο ΕΚΑΒ τέλος, απαιτείται ενίσχυση σε προσωπικό, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της πρόσβασης ασθενοφόρου για πρώτες βοήθειες, μέσα σε 7 με 10 λεπτά από την κλήση, στις αστικές και ημιαστικές περιοχές.