«Διμέτωπη» επίθεση Νίκου Ανδρουλάκη

on .

ANDROYLAKHS OMILIA GIANNENA 25 4 23

• «Στόχος μου είναι το ΠΑΣΟΚ να γίνει στέγη για κάθε δημοκράτη», τόνισε χθες βράδυ στην ομιλία του στο «Du Lac» ο Πρόεδρός του Νίκος Ανδρουλάκης, εξαπολύοντας επίθεση τόσο κατά του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, όσο και κατά του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Ανδρουλάκης έκανε λόγο για μεγάλη συγκέντρωση, που δείχνει τη δυναμική του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, στην οποία παραβρίσκονταν αυτοδιοικητικά στελέχη, φίλοι και οπαδοί από όλη την Ήπειρο. Στα επιμέρους ζητήματα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ δεν άνοιξε τα «χαρτιά» του για τις μετεκλογικές συνεργασίες, όμως επιτέθηκε στον κ. Μητσοτάκη, λέγοντας ότι τώρα άλλαξε την πολιτική του θέση και ότι θα κάνει χρήση της πρώτης εντολής για σχηματισμό κυβέρνησης, ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα ανέφερε ότι για το μόνο που αγωνιά είναι το δικό του πολιτικό μέλλον. Ο ίδιος εμφάνισε το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ ως τη δύναμη σταθερότητας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ορισμένες προγραμματικές θέσεις του κόμματός του, κάνοντας λόγο για ένα νέο «συμβόλαιο τιμής» με τους αγρότες, για ενίσχυση του δημόσιου χαρακτήρα της υγείας και της παιδείας. 

Τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ καλωσόρισε ο Γραμματέας της Ν.Ε. Ιωαννίνων Βασίλης Γαρδίκος, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες της Ηπείρου.