Comp 1

Τον συνέλαβαν για κλοπή στα Γιάννενα κατηγορείται και για οπλοκατοχή

on .

XEIROPEDES SYLLYPSH

Ένας άνδρας συνελήφθη στα Γιάννενα το βράδυ της Παρασκευής γιατί έκλεψε από κατάστημα μίνι – μάρκετ προϊόν αξίας 14 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Όμως η κατηγορία που του απέδωσαν οι Αρχές δεν περιορίζεται στην κλοπή, αλλά και στις παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον:

-σπαθί τύπου «κατάνα» μήκους 1 μέτρου, 

-μαχαίρι «ματσέτα» μήκους 60 εκατοστών, 

-2 φυσίγγια,

-κάλυκας φυσιγγίου πολεμικού τυφεκίου και 

-κάλυκας φυσιγγίου περιστρόφου κρότου-αερίου. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων. 

Αλλοδαπός φυγόποινος στην Κακαβιά

Στην Κακαβιά το πρωί του Σαββάτου συνελήφθη αλλοδαπός, διότι όπως προέκυψε από τον αστυνομικό έλεγχο, εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιώς, με ποινή κάθειρξης 7 ετών και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη κατοικίας

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας, διάρρηξη, που έλαβε χώρα στην πόλη της Άρτας τον περασμένο Δεκαπενταύγουστο. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, ο ημεδαπός παραβίασε μπαλκονόπορτα μονοκατοικίας, από όπου αφαίρεσε μικρό αριθμό χρυσαφικών.