Comp 1

Εξιχνιάστηκαν 4 κλοπές από σπίτια και αυτοκίνητα το ίδιο βράδυ στα Γιάννενα

on .

PERIPOLIKO ASTYNOMIA

Τέσσερις κλοπές που διαπράχθηκαν διαδοχικά το ίδιο βράδυ στα Γιάννενα εξιχνίασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, συλλαμβάνοντας μια γυναίκα σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης ταυτοποιήθηκαν επιπλέον τα στοιχεία αλλοδαπού συνεργού της.

Ειδικότερα, η κατηγορούμενη εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο αναζητήσεων για άτομο που προηγουμένως είχε εισέλθει σε κατοικία σε περιοχή των Ιωαννίνων. 

Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, οι κατηγορούμενοι, είχαν διαπράξει το ίδιο βράδυ δύο κλοπές από κατοικίες και δύο από αυτοκίνητα, από τις οποίες αφαίρεσαν συνολικά χρηματικό ποσό 100 ευρώ, φορητό υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο, κλειδιά σπιτιού και αυτοκινήτου καθώς και προσωπικά έγγραφα.

Επιπλέον, στην κατοχή της γυναίκας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά χάπια, ενώ μέρος των αντικειμένων που αφαιρέθηκαν, αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες τους. 

  Αφαίρεσε κάμερες ασφαλείας από σπίτι σε χωριό της Κόνιτσας

Μια γυναίκα συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης από άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Πυρσόγιαννης, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, η οποία κατηγορείται για κλοπή, που έλαβε χώρα σε χωριό της Κόνιτσας. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, η κατηγορούμενη εισήλθε σε εξοχική κατοικία, από όπου αφαίρεσε δύο κάμερες ασφαλείας. 

Σε έρευνα που επακολούθησε στο σπίτι της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οι κλεμμένες κάμερες.