Comp 1

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Έκλεψαν από στάβλο αλυσοπρίονα και μπαταρίες οχημάτων

on .

XEIROPEDES SYLLYPSH

Δύο ημεδαποί ταυτοποιήθηκαν για περίπτωση κλοπής, που έλαβε χώρα σε περιοχή της Ηγουμενίτσας. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι κατηγορούμενοι μετέβησαν με Ι.Χ. φορτηγό σε σταβλική εγκατάσταση, από όπου αφαίρεσαν δύο αλυσοπρίονα συνολικής αξίας 700 ευρώ και δύο μπαταρίες οχημάτων, τις οποίες στη συνέχεια πούλησαν σε εταιρία ανακύκλωσης μετάλλων. 

Στο πλαίσιο των αναζητήσεων, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον έναν από τους κατηγορούμενους, ενώ επέβαινε στο φορτηγό που χρησιμοποιήθηκε κατά την τέλεση της κλοπής, το οποίο και κατασχέθηκε. 

Ακόμη, κατασχέθηκαν οι δύο κλεμμένες μπαταρίες και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. 

Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ

Συνελήφθη χθες μετά τα μεσάνυχτα στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Άρτας από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Άρτας ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ. φορτηγό και κατά τον έλεγχο αλκοτέστ στον οποίο υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι τελούσε υπό την επίδραση οινοπνεύματος. 

Το όχημα ακινητοποιήθηκε, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.

Δεν είχε εκδώσει άδεια για υπαίθρια μουσική εκδήλωση

Συνελήφθη στην Άρτα ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος διοργάνωσης μουσικής εκδήλωσης σε υπαίθριο χώρο, για την τέλεση της οποίας δεν είχε εκδοθεί σχετική άδεια μουσικών οργάνων από την αρμόδια αρχή, ενώ η ένταση της εκπεμπόμενης μουσικής διατάρασσε την νυχτερινή ησυχία. 

Και μια σύλληψη για ηχορύπανση στην Πρέβεζα

Στην Πρέβεζα συνελήφθη ημεδαπός, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο διαπιστώθηκε να γίνεται χρήση μουσικής, η ένταση της οποίας υπερέβαινε το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο θορύβου.