Comp 1

Τέσσερις τραυματίες σε εκτροπή Ι.Χ. στην Ιόνια!

on .

PERIPOLIKO EKAB

Ημέρα με τροχαία ατυχήματα και συγκεκριμένα με ανατροπές οχημάτων ήταν η χθεσινή για την Ήπειρο, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα από τα περιστατικά που έλαβαν χώρα στους δύο μεγάλους αυτοκινητόδρομους, Ιόνια και Εγνατία Οδό.

Πιο αναλυτικά, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο εκτράπηκε χθες νωρίς το απόγευμα κοντά στα διόδια της Ιόνιας Οδού στο Τέροβο και συγκεκριμένα στο 179,6 χιλιόμετρο του αυτοκινητόδρομου. Το όχημα βρέθηκε πάνω σε κιγκλίδωμα και λόγω της σύγκρουσης πήρε φωτιά. Σ’ αυτό επέβαιναν τέσσερα άτομα τα οποία τραυματίστηκαν. Τους επιβαίνοντες απεγκλώβισαν από το αυτοκίνητο πολίτες που διέρχονταν την ώρα εκείνη από το συγκεκριμένο σημείο, οι οποίοι έσπευσαν να βοηθήσουν. Αφού τους έβγαλαν, τους παρέλαβαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τα οποία τους μετέφεραν στο Νοσοκομείο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο έπαθε πολύ μεγάλες υλικές ζημιές. Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής με 11 υπαλλήλους καθώς επίσης δυνάμεις της Αστυνομίας και όχημα της Ιόνιας Οδού.

Στη σήραγγα Παραμυθιάς

Κλειστή για περίπου μισή ώρα έμεινε χθες το πρωί η Εγνατία Οδός στο ρεύμα προς την Ηγουμενίτσα εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος που συνέβη στη σήραγγα της Παραμυθιάς, όπου ένα αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, ξέφυγε της πορείας του και ανατράπηκε. Στο Ι.Χ. επέβαιναν τρία άτομα δύο από τα οποία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Epiruspost.gr», διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα. Λόγω της εκτροπής ο δρόμος έμεινε κλειστός για ένα διάστημα με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές καθώς η κίνηση ήταν αυξημένη με τον κόσμο να κατευθύνεται στα παράλια. Με την απομάκρυνση του οχήματος αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία.