Comp 1

Θερινό Σχολείο για μαθητές στο Τμήμα Πληροφορικής

on .

THERINO SXOLEIO TMHMA PLHROFORIKHS

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα επτά ημερών, υπό την αιγίδα του ΙΕΕΕ, του μεγαλύτερου τεχνικού επαγγελματικού οργανισμού στον κόσμο, θα φιλοξενήσει το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Πανεπιστημιούπολη της Άρτας. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 13 Ιουλίου, προσφέροντας στους μαθητές την ευκαιρία να εμπλακούν σε σύγχρονες τεχνολογίες και μεθόδους μάθησης.

Τιο πρόγραμμα περιλαμβάνει συνεργασία σε ομάδες για την επίλυση περίπλοκων προβλημάτων μηχανικής, εκπαίδευση στην τεχνητή νοημοσύνη, την επαυξημένη πραγματικότητα και τους 3D εκτυπωτές, συζητήσεις με κορυφαίους μηχανικούς που έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη πολεμικών αεροσκαφών και διαστημικής τεχνολογίας στις ΗΠ, υποστήριξη από ειδική ψυχολόγο για την ενίσχυση της μαθησιακής εμπειρίας και πιστοποιητικό συμμετοχής από το ΙΕΕΕ και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Το κόστος συμμετοχής, μόνο για φέτος, έχει μειωθεί από 400 ευρώ στα 100 ευρώ. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές που την επόμενη σχολική χρονιά θα φοιτούν στην Γ' Γυμνασίου, Α' και Β' Λυκείου και επιθυμούν να ζήσουν την εμπειρία του πώς δουλεύει ένας μηχανικός. Πληροφορίες: https://tryengineering.oncampus.dit.uoi.gr/.