Comp 1

Πώς να προγραμματίσετε τον γάμο σας: Συμβουλές και σωστές πρακτικές οργάνωσης

on .

GAMOS

Έχετε πάρει την μεγάλη απόφαση και τώρα ο χρόνος πλησιάζει για την μεγάλη μέρα. Ο προγραμματισμός ενός γάμου είναι ένα σημαντικό και συναρπαστικό γεγονός, που απαιτεί προσεκτική προετοιμασία και οργάνωση. Παρακάτω, θα δούμε τις πιο σημαντικές πτυχές που πρέπει να λάβετε υπόψη σας για το συγκεκριμένο γεγονός. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για τον γάμο σας, και να κάνετε τις σωστές επιλογές αποφεύγοντας λάθη και χάσιμο χρόνου.

Όλα βασίζονται στον οικονομικό παράγοντα και πόσα χρήματα είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε για την προετοιμασία του γάμου. θα πρέπει να εντάξετε στα έξοδα και την ενοικίαση αυτοκινήτου, το οποίο είναι και το πιο κρίσιμο σημείο της τελετής.  Αυτό θα σας βοηθήσει στην μετακίνηση σας χωρίς άγχος και απρόοπτα, που μπορεί να συμβούν κατά την μεταφορά. Υπολογίστε τις πρώτες σημαντικές δαπάνες, συμπεριλαμβανομένου του χώρου, της εστίασης, της ενδυμασίας και της μεταφοράς. Η επιλογή της ημερομηνίας του γάμου είναι πολύ σημαντική και δεν θα πρέπει να συμπέσει με άλλες ημερομηνίες διακοπών και εορτών. Φροντίστε να κλείσετε μια βολική ημέρα και για εσάς, αλλά και για τους καλεσμένους σας. Επίσης, η ώρα της τέλεσης του μυστηρίου είναι πολύ σημαντική για να είστε ξεκούραστοι και να απολαύσετε το γαμήλιο τραπέζι.

Παλιά, η Κυριακή το πρωί ήταν η ιδανική ώρα και η πιο σωστή, σύμφωνα με το θρησκευτικό τυπικό, και προφανώς υπήρχε λόγος για αυτό. Μετά την τέλεση του μυστηρίου, μπορείτε να πάτε στο γεύμα άνετα, μέχρι το απόγευμα και το βράδυ να ξεκουραστείτε. Έχετε όλη την μέρα μπροστά σας, ακόμα και για φωτογράφηση. Λάβετε υπόψη τη διαθεσιμότητα των χώρων, τα προγράμματα των καλεσμένων σας και τυχόν σημαντικές ημερομηνίες, που έχουν νόημα για εσάς και τον σύντροφό σας. Μόλις επιβεβαιωθεί η ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής, στείλτε προσκλήσεις άμεσα, για να βεβαιωθείτε ότι οι καλεσμένοι θα έχουν χρόνο να ανταποκριθούν.

Η επιλογή του νυφικού, επίσης μπορεί να είναι μια χρονοβόρα διαδικασία. Ξεκινήστε από νωρίς να ψάχνετε για το σχέδιο και αν θα το ράψετε ή το αγοράσετε. Οι πρόβες είναι ατελείωτες και οι επιλογές πάρα πολλές. Διαλέξτε κάτι σύμφωνα με το σωματοτυπό σας. Για περισσότερη οικονομία, μπορείτε να νοικιάσετε και ένα έτοιμο. Το κοστούμι του γαμπρού και το νυφικό σας θα πρέπει να ταιριάζουν στο στυλ.

Αποφασίστε τι θέμα στολισμού θα επιλέξετε και επισκεφτείτε ένα γραφείο οργάνωσης γάμων για περισσότερη βοήθεια στον στολισμό και την προετοιμασία της εκκλησίας. Κάντε μία έρευνα και επιλέξτε αξιόπιστες εταιρείες για την οργάνωση catering, αν ο χώρος της δεξίωσης είναι μεγάλος και ανοιχτός. Φροντίστε να μάθετε αν η εταιρεία φροντίζει για τον στολισμό, καθώς και για την μουσική επένδυση. Συναντηθείτε με προμηθευτές, διαβάστε κριτικές και ζητήστε συστάσεις από γνωστούς και φίλους που έχουν περάσει από την προετοιμασία του γάμου και μπορούν να σας κατατοπίσουν. Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε και τα σχόλια των πελατών στο διαδίκτυο, που θα βρείτε στις επαγγελματικές καταχωρήσεις των εταιριών.

Για το αυτοκίνητο, μπορείτε να ρωτήσετε για την ενοικίαση Range Rover Sport, που προτιμούν τα περισσότερα ζευγάρια, γιατί είναι άνετο και η νύφη δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα κατά την μεταφορά με το νυφικό. Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα είναι ευρύχωρα και άνετα στην διαδρομή. Επίσης, οι εταιρείες που παρέχουν ενοικιάσεις αυτοκίνητων για γάμο https://exoticars.gr/enoikiasi-autokinitou-gia-gamo/ μπορούν να αναλάβουν τον στολισμό και την προετοιμασία του αυτοκίνητου, καθώς και να σας παρέχουν επαγγελματία οδηγό για περισσότερη ασφάλεια.

Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων, ανάλογα με το θέμα του γάμου που έχετε επιλέξει. Οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων για γάμο παρέχουν κλασικά και πολυτελή αμάξια, vintage μοντέλα, πολυτελή σεντάν, ακόμα και λιμουζίνες που είναι μέσα στις δημοφιλείς επιλογές. Για έναν μοντέρνο γάμο, τα κομψά, high-end αυτοκίνητα είναι ιδανικά, ενώ τα vintage αυτοκίνητα προσθέτουν μια πινελιά νοσταλγίας.

Εφόσον βρείτε το μοντέλο που θέλετε, κάντε κράτηση για το αυτοκίνητό σας όσο το δυνατόν νωρίτερα, για να διασφαλίσετε τη διαθεσιμότητα, ειδικά αν πρόκειται το μυστήριο του γάμου να γίνει σε περίοδο αιχμής.