Comp 1

Ταυτοποιήθηκαν δυο άνδρες για κλοπή

on .

PERIPOLIKO ASTYNOMIA

Εξιχνιάστηκε ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση κλοπής με τη μέθοδο της απασχόλησης που έγινε σε βάρος ηλικιωμένου σε περιοχή της Άρτας. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ανδρών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το πρωί της 11ης Μαρτίου, οι κατηγορούμενοι στάθμευσαν το όχημά τους έξω από σπίτι ηλικιωμένου, τον προσέγγισαν και με την μέθοδο της απασχόλησης κατάφεραν να αποσπάσουν από την τσέπη του παντελονιού του, χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Εκκρεμούσαν σε βάρος τους καταδικαστικές αποφάσεις 

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν αστυνομικοί Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς κατά το τελευταίο 24ωρο. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα αλλοδαπό, που είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών σε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 1 μήνα για ενδοοικογενειακή βία.

Ακόμη ένας αλλοδαπός συνελήφθη σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Καλαμάτας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.  

Οδηγούσε μεθυσμένος και συνελήφθη…

Συνελήφθη χθες κατά τις πρώτες πρωινές ώρες στα Γιάννενα από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με αλκοολόμετρο, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επίδραση οινοπνεύματος.