Comp 1

Αυτά τα παπούτσια δεν θα πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία συλλογή!

on .

PAPOUTSIA

Τα παπούτσια τα χρησιμοποιούμε τόσο για πρακτικούς όσο και για στιλιστικούς λόγους καθώς είναι μέρος ενός outfit και η σωστή επιλογή μπορεί να το απογειώσει την εμφάνισή μας. Το outfit είναι μια καθημερινή πρόκληση για όλους μας καθώς πρέπει να συνδυαστούν τα χρώματα, το στυλ και τα υφάσματα μεταξύ τους και να επιλέξουμε τα κοσμήματα, τη τσάντα και τα αξεσουάρ. Έχουν σχεδιαστεί διάφοροι τύποι παπουτσιών που ο καθένας αντιστοιχεί σε μια συγκεκριμένη περίσταση αλλά υπάρχουν και πιο ουδέτερα για καθημερινή χρήση. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι τα sneakers που μπορούν να φορεθούν όλο τον χρόνο, καθώς πέρα από ουδέτερη επιλογή είναι και άνετα και μπορούν να συνδυαστούν με κάθε μας outfit.

Ένα απαραίτητο ζευγάρι που δεν γίνεται να λείπει από καμία γυναικεία συλλογή είναι τα μποτάκια γυναικεία που είναι ιδανικά για τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Μπορούν να φορεθούν σε καθημερινή χρήση στην δουλειά αλλά και σε μια εκδρομή στη φύση. Ανάλογα με το ύφασμα και τα υλικά κατασκευής, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μερικά χειμερινά σπορ ή να περπατήσετε στο χιόνι με αυτά, ακόμη και να επισκεφθείτε ένα καταφύγιο για ένα ζεστό ρόφημα.

Για τους καλοκαιρινούς μήνες και για να νιώθετε δροσιά ιδανικά να αποφύγετε τα κλειστά παπούτσια και να επιλέξετε ένα ζευγάρι πέδιλα ή σανδάλια. Αναζητήστε στα καταστήματα τα ψηλοτάκουνα πέδιλα που είναι κατάλληλα για μια χαλαρή έξοδο αλλά και αυτά χωρίς τακούνι που είναι άνετα για την καθημερινή χρήση. Ακόμη, πολλά καταστήματα προσφέρουν τη δυνατότητα να φτιάξετε custom σανδάλια με κορδέλες της επιλογής σας με χρώματα και υλικά που επιθυμείτε.

Άλλο ένα ζευγάρι που θα πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία συλλογή είναι οι γόβες καθώς είναι η πρώτη επιλογή στις προτιμήσεις για τις νυχτερινές εξόδους. Όσα ζευγάρια παπούτσια και αν έχετε στη συλλογή σας, οι γόβες θα αναδείξουν μοναδικά τη θηλυκότητά σας και το style σας.

Αν ωστόσο οι γόβες σας κουράζουν, μια εναλλακτική λύση είναι οι πλατφόρμες καθώς είναι εξίσου ψηλές και ο πάτος τους έχει μεγαλύτερη επιφάνεια με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολες στην στήριξη. Είναι ιδανικές για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις και για γάμους αλλά και για το γραφείο και τις πρωινές βόλτες.

Αυτά λοιπόν είναι τα must have παπούτσια που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στη συλλογή της τα οποία θα της χαρίσουν άνεση και μοναδικό style. Σε κάθε περίπτωση αυτό που προέχει είναι να σας προσφέρουν σταθερότητα σε κάθε βήμα και άνεση για να μπορείτε να τα φορέσετε σε κάθε περίσταση!