Comp 1

Βιωματικό εργαστήριο στο βουνό από την «επέκεινα χώρα»

on .

2

Το σεμινάριο «Exercise is Medicine» διοργανώνεται από την επέκεινα χώρα και υποστηρίζεται από το Ελληνογερμανικό Ίδρυμα Νεολαίας (ΕΓΙΝ). Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ελληνογερμανικής συνεργασίας με συμμετέχοντες 15 νέους και νέες από την Ελλάδα και άλλους τόσους από τη Γερμανία, 18-29 ετών, διάρκειας 7 ημερών (1 – 8 Αυγούστου) στο πλαίσιο της θεματικής «Exercise is Medicine, Άσκηση και Υγεία: η σημασία της φυσικής άσκησης στο βουνό». 

Το διαδραστικό και βιωματικό εργαστήριο στο βουνό έχει ως στόχο την  ευαισθητοποίηση των νέων για τη μεγάλη αξία της φυσικής άσκησης ως προληπτικού μέσου της σωματικής αλλά και ψυχικής υγείας. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εξορμήσεις με πεζοπορίες και εκπαιδευτικά εργαστήρια σχετικά την πρόληψη των ασθενειών αλλά και την ανάδειξη των διαφορών και των ομοιοτήτων ανάμεσα στις δύο χώρες. Πιο συγκεκριμένα οι στόχοι περιλαμβάνουν: ευαισθητοποίηση των νέων σχετικά με τη σημασία της φυσικής δραστηριότητας για την πρόληψη των ασθενειών, εκπαίδευση με θέμα τη σωματική υγεία και την ψυχική ευεξία, εκπαίδευση και προαγωγή του εθελοντισμού. Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο είναι €100. 

  • Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 20 Ιουνίου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλ. 2653071196.