150 πακέτα αγάπης ενόψει Πάσχα σε αδύναμους οικονομικά Γιαννιώτες

on .

TROFIMA PAKETA AGAPHS

Στο πλευρό 150 αδύναμων οικονομικά οικογενειών και συμπολιτών μας στάθηκε και φέτος το  Κοινωνικό Παντοπωλείο  του Δήμου Ιωαννιτών προσφέροντάς τους πασχαλινά πακέτα αγάπης, τα οποία περιλαμβάνουν βασικά είδη διατροφής καθώς και πασχαλινά κουλούρια, τσουρέκια, αυγά και κρεατικά, λαμπάδες, παιχνίδια και σοκολατένια αυγά για τα παιδιά των οικογενειών.

«Η αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο είναι πιο επιβεβλημένη από κάθε άλλη φορά αυτές τις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη που χρήζει ανάγκης και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με ότι μέσα διαθέτουμε», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου. 

Παράλληλα, απευθύνει θερμές ευχαριστίες προς τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν με την προσφορά τους στην προσπάθεια αυτή, καθώς και προς τον κ. Μιμίκα Πιστιόλη για την πρωτοβουλία της να κατασκευάσει και να στολίσει 50 τεμάχια πασχαλινών χειροποίητων λαμπάδων, με σκοπό να διατεθούν σε ωφελούμενους της δομής και ιδιαίτερα στα παιδιά.

Οι επιχειρήσεις που στήριξαν την προσπάθεια είναι τα ζαχαροπλαστεία «Διεθνές» και Μάντζιος, το κουλουροποιείο Μελλιγγιώτης, οι φούρνοι «Μελίσσιτος» και Έξαρχος, ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός «Πίνδος», η βιομηχανία «Νιτσιάκος Α.Ε.», ο «Καραμολέγκος», τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, Α.Β. Βασιλόπουλος, η αγορά ρκεάτων Μάντης, η κρεαταγορά Μπίμπασης, η Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων και η Πτηνοτροφική Ιωαννίνων Α.Ε.