Ναρκωτικά και κλοπές στην Ήπειρο ψηλά στην ατζέντα της Αστυνομίας

on .

NARKOTIKA 14 4 24

 Με υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών και κλοπές ασχολήθηκαν κυρίως οι Αστυνομικές Αρχές της Ηπείρου το Σαββατοκύριακο. 

 Στα Γιάννενα συνελήφθη από άνδρες της Δίωξης ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη δύο ημεδαποί, για κατοχή. Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφορίας ότι ο ημεδαπός κατέχει και διακινεί ναρκωτικές ουσίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο αφού προηγουμένως είχε προμηθεύσει τους άλλους δύο ημεδαπούς με συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,7 γραμμαρίων, η οποία βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του ημεδαπού, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: •συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 148 γραμμαρίων  •ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας •χρηματικό ποσό 120 ευρώ και •κινητό τηλέφωνο.

Έκλεψε τα φιλοδωρήματα!

Βραδινές ώρες συνελήφθη στα Γιάννενα ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η κατηγορούμενη εισήλθε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας ημεδαπού και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε το δοχείο φιλοδωρημάτων του προσωπικού που περιείχε χρηματικό ποσό 120 ευρώ. 

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν άμεσα τα στοιχεία της και ύστερα από αναζητήσεις, προέβησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψή της, ενώ στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ.  

Ανήλικη έκλεψε ηλεκτρονικό τσιγάρο!

Και πάλι στα Γιάννενα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ ανήλικη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. Στο πλαίσιο της ίδιας  υπόθεσης συνελήφθη επίσης ημεδαπή για παραμέληση της εποπτείας της. 

Ειδικότερα, η ανήλικη λίγη ώρα πριν την σύλληψή της αφαίρεσε από περίπτερο στην πόλη των Ιωαννίνων, συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου. 

Και επικίνδυνη οδήγηση!

Μια ακόμη σύλληψη έγινε στα Γιάννενα, αυτή τη φορά ενός αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση. 

Ειδικότερα, ο συλληφθείς έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς ενώ στην προσπάθεια των αστυνομικών να τον ακινητοποιήσουν, παραβίασε διαδοχικά ερυθρούς σηματοδότες. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και ύστερα από έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερούνταν άδειας οδήγησης, ενώ το όχημα ήταν ανασφάλιστο. 

Στον συλληφθέντα βεβαιώθηκαν οι προβλεπόμενες τροχονομικές παραβάσεις και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.