TEDx Mavili Square by Terracom στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

on .

TEDX MAVILI SQUARE

• Για 7η συνεχόμενη χρονιά επιστρέφει φέτος το TEDx Mavili Square by Terracom, το οποίο έχει θέμα το Renaissance. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 20 Απριλίου, ώρα 09:00 στο Συνεδριακό Κέντρο «Κάρολος Παπούλιας» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Μπορεί η Τεχνητή Νοημοσύνη και τα Ρομπότ να κάνουν τον κόσμο καλύτερο; Πώς φαντάζεσαι έναν γνωστό stand-up comedian να κάνει ομιλία; Πώς είναι να ζεις κυριολεκτικά κάτω από τα αστέρια; Μπορεί ένα αντικείμενο να “αναγεννηθεί” αν αλλάξει χέρια ιδιοκτήτη; Πώς διαμορφώνει η γενιά Ζ τα νέα εργασιακά δεδομένα; Πόσο μας επηρεάζει η σωστή διαρρύθμιση του χώρου μας; Υποστηρίζονται ικανοποιητικά τα επιτεύγματα των γυναικών σε όλους τους κλάδους; Αυτά είναι μερικά από τα θέματα που θα απασχολήσουν τη διοργάνωση.

Μεταξύ άλλων, στο TEDx Mavili Square by Terracom θα συμμετέχουν η Sophia, the Robot, ο πρώτος πολίτης ρομπότ στον κόσμο και το πρώτο ρομπότ Πρέσβειρα Καινοτομίας για το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών στο πρώτο της virtual TEDx talk. Επίσης, ο stand-up comedian Κώστας Μαλιάτσης Σάλας, ο Αναπληρωτής Καθηγητής Δρ. Ιωάννης Παπαντωνίου, ο Κωνσταντίνος Βασιλακάκος, η Ανδριανή Μανέττα, η Ιόλη Χιωτίνη και η Μαρία Χατζηγιάννη.

Η Corporate Stage του φετινού TEDx Mavili Square by Terracom, θα φιλοξενήσει ομιλίες από μεγάλες εταιρείες, ξεκινώντας με την  Terracom S.A., με εκπροσώπους της τον Κωνσταντίνο Κέφη, τον Αλέξανδρο Τάγκα, την Αλεξία Τάτση και τον Νέστορα Βασιλείου. Εισιτήρια διατίθενται στο www.tedxmavilisquare.com.