Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε Σύβοτα και Πέρδικα

on .

KLOPIMAIA ASFALEIA HGOYMENITSASjpg

• Στην εξιχνίαση της δράσης δυο αλλοδαπών που διέπραξαν επτά κλοπές σε περιοχές της Θεσπρωτίας, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Η εγκληματική δράση δύο αλλοδαπών διακριβώθηκε ύστερα από συντονισμένες ενέργειες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, αστυνομικοί της οποίας συνέλαβαν χθες μετά τα μεσάνυχτα τον έναν από αυτούς, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του συνεργού του.

Οι αλλοδαποί διέρρηξαν κατοικία σν κατοικία στην Πέρδικα Θεσπρωτίας και στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης και ενδελεχών αναζητήσεων, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον έναν από αυτούς, ο οποίος κινούταν πεζή στην ευρύτερη περιοχή.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό 480 ευρώ, διάφορα χρυσαφικά, κινητό τηλέφωνο, ρολόι χειρός, καπέλο τύπου «τζόκεϊ», γάντια, λοστός και φακοί. Οι κλοπές σημειώθηκαν σε σπίτια σε Σύβοτα και Πέρδικα από όπου οι δράστες αφαίρεσαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα, ρολόγια και χρυσαφικά, συνολικής αξίας περίπου 6.000 ευρώ.