Διακοπές ρεύματος και νερού σε χωριά Ιωαννίνων – Ζίτσας

on .

BRYSH NERO

• Διακοπές υδροδότησης θα σημειωθούν σε περιοχές των Δήμων Ιωαννιτών και Ζίτσας αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω εργασιών της ΔΕΗ.

-Για σήμερα, Σάββατο διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω εργασιών θα υπάρξει από τις 7 έως τις 11 το πρωί σε τμήμα Ελεούσας & Γοριτσάκι Ελεούσας, φυτώρια Άνω Λαψίστας, Λυκόστομο, Κρανούλα, Περίβλεπτο, Ασφάκα, οικισμό Καρυών, Μεταμόρφωση, Άνω & Κάτω Λαψίστα και στις επιχειρήσεις εκκολαπτήρια Σιώπη, ΗΒΕ ΑΕ, ΧΗΤΟΣ και Αφοι Γραβάνη. 

Από τις 7 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι σε Πετσάλι, Πρωτόπαππα, Νεοχώρι, Γαβρισιούς, Λιγοψά, Βατατάδες, Βλαχάτανο, Χρυσόραχη και όλα τα αντλιοστάσια και τα πτηνοτροφεία των περιοχών αυτών.

Λόγω της διακοπής ηλεκτροδότησης των αντλιοστασίων και γεωτρήσεων Τούμπας και Νεοχωρίου θα γίνει διακοπή τροφοδοσίας δεξαμενών στο σύνολο σχεδόν των περιοχών, που υδρεύονται από τον ΣΥΔΛΙ.

- Αύριο, Κυριακή από 9 π.μ. έως 1 μ.μ. θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης αντλιοστασίων και γεωτρήσεων του ΣΥΔΛΙ στην περιοχή Νεοχωρίου, Κόντσικας και Ασβεστοχωρίου και για αυτό το λόγο θα γίνει διακοπή τροφοδοσίας δεξαμενών στην περιοχή των Γραμμενοχωρίων Πετράλωνα, Λοφίσκος, Ανάργυροι, Περάτη, Γραμμένο, Βαγενίτι, Πολύλοφος, Λύγγος Δήμου Ζίτσας και Κόντσικα και Ζευγάρι, Ασβεστοχώρι και Κοσμηρά Δήμου Ιωαννιτών, καθώς και σε πτηνοτροφεία στον κάμπο Νεοχωρίου, Πρωτόπαππα, Ζίτσα, Καρίτσα, Δαφνόφυτο, Σακελλαρικό και Λίθινο του Δήμου Ζίτσας.

Στις περιοχές αυτές υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί μείωση πίεσης στην υδροδότηση των κατοίκων ή και διακοπή και στις συνδέσεις ιδιωτών, επιχειρήσεις και πτηνοτροφεία από τους κεντρικούς αγωγούς του ΣΥΔΛΙ.