Εκδήλωση του ΤΕΕ Ηπείρου για τις φυσικές καταστροφές

on .

ATHAMANIO NERAIDA KATOLISTHSH

• Επίκαιρη εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη και Αντιμετώπιση Κινδύνων» συνδιοργανώνουν η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου και το Τμήμα Ηπείρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. 

Η εκδήλωση, που είναι ανοικτή για όλους θα γίνει σήμερα, Δευτέρα, ώρα 19.00, στην αίθουσα του Τμήματος Ηπείρου του ΤΕΕ. Κατά τη διάρκειά της θα παρουσιαστούν από τους ομιλητές, μείζονα και επίκαιρα θέματα, όπως η σύνταξη σχεδίων αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών και η προληπτική απομάκρυνση πολιτών σε περίπτωση δασικής πυρκαγιάς, η εκκένωση παραθαλάσσιου οικισμού λόγω δασικής πυρκαγιάς, αλλά και το θέμα της κήρυξης περιοχών σε έκτακτη ανάγκη Πολιτικής Προστασίας.

Θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος ΤΕΕ/Τμήμα Ηπείρου – Λευκάδας, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου και ο Περιφερειακός Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου. 

Οι ομιλίες θα γίνουν από τους Δ. Αλεξανδρή, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Σχεδιασμού Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών της Γενικής Διεύθυνσης Συντονισμού της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Ν. Μαυρογιώργου, Μηχανικό Επιστήμης Υλικών,  Ε. Αθηναίου, Προϊσταμένη Τμήματος Εθνικού Σχεδιασμού της Διεύθυνσης Σχεδιασμού Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών της Γενικής Διεύθυνσης Συντονισμού της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και Κ. Κίτσιο, Αντιπεριφερειάρχη Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης - Μ. Κόκορη, Αναπλ. Προϊσταμένη Τμ. Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Θεσπρωτίας.