Επιστημονική Συνάντηση της Εταιρείας Παθολογίας

on .

1920X1080

• Την ετήσια επιστημονική της εκδήλωση θα πραγματοποιήσει η Εταιρεία Παθολογίας Βορειοδυτικής Ελλάδος σήμερα, Παρασκευή και αύριο, Σάββατο, στο ξενοδοχείο «the Lake» με τη συνεργασία των Α’ και Β' Παθολογικών Κλινικών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει δομηθεί αποκλειστικά με παρουσίαση κλινικών περιπτώσεων. 

Στόχος είναι, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, να αναλυθούν διεξοδικά η διαγνωστική προσπέλαση και η σύγχρονη θεραπευτική αντιμετώπιση συχνών παθήσεων που διαχειρίζονται οι παθολόγοι στην καθημερινή κλινική πράξη. 

Η εκδήλωση θα έχει σαφή φροντιστηριακό χαρακτήρα και απευθύνεται ιδιαίτερα σε ιατρούς που υπηρετούν στον ιδιωτικό τομέα, στην πρωτοβάθμια περίθαλψη και σε νοσοκομεία της περιφέρειας.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν σήμερα, Παρασκευή και ώρα 16.00. Η Εναρκτήρια Ομιλία αφιερωμένη στη μνήμη του Μ. Ελισάφ έχει προγραμματιστεί για τις 20.30 με ομιλητή τον καθηγητή Ρευματολογίας Αλέξανδρο Δρόσο και τίτλο «Αυτοάνοσες δερματικές εκδηλώσεις μετά τη χρήση βιολογικών θεραπειών».