Να απομακρυνθεί ΑΜΕΣΑ παρατημένο Ι.Χ. που έχει μετατραπεί σε υγειονομική «βόμβα»!

on .

AYTOKINHTO PARATHMENO AMPELOKHPOI 8 2 24

• Αν και η Δημοτική Αρχή Μπέγκα βρίσκεται στο τιμόνι παραπάνω από ένα μήνα, ακόμη προσπαθεί να βρει τους ρυθμούς της, με τα νέα πρόσωπα που απαρτίζουν τους νευραλγικούς τομείς του Δήμου. Όμως, θα πρέπει να επιδείξει γρήγορα αντανακλαστικά, κυρίως στα θέματα που αφορούν την καθαριότητα, τη μεγάλη «πληγή» αυτής εδώ της πόλης! 

Και είναι πολλά τα σημεία, στα οποία θα πρέπει να παρέμβουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και όχι μόνο. Χαρακτηριστική περίπτωση ένα παρατημένο, παλιό αυτοκίνητο στο πάρκινγκ κάτω από την πλατεία Χατζή στους Αμπελόκηπους, το οποίο έχει μετατραπεί σε υγειονομική βόμβα για την περιοχή! Δεν μπορεί να μην έχει πέσει στην αντίληψη κανενός αρμόδιου τόσο καιρό αυτό το εγκαταλειμμένο Ι.Χ., έτσι ώστε να φροντίσει άμεσα για την απομάκρυνσή του! Η εικόνα είναι πραγματικά αποκρουστική, με σωρούς σκουπιδιών στο εσωτερικό του και τρωκτικά να κάνουν… πάρτι! 

Πρόκειται για μια περιοχή πυκνοκατοικημένη, που κάθε Τρίτη λειτουργεί Λαϊκή Αγορά και πολλά παιδιά παίζουν στην κοντινή πλατεία. 

Ο «Π.Λ.» μεταφέρει την αγανάκτηση των περιοίκων και οι αρμόδιοι ας πράξουν σύντομα τα δέοντα!