Τ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ: Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε εποικοδομητικά για το αύριο του Δήμου Ιωαννιτών

on .

PITA IOANNINA 2023 KALOGIANNH

• Την ευθύνη του εκλογικού αποτελέσματος στις απερχόμενες δημοτικές εκλογές ανέλαβε η επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα_2023» Τατιάνα Καλογιάννη κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ενώ παράλληλα έδωσε τις κατευθύνσεις που θα κινηθεί την τρέχουσα δημοτική περίοδο.

Με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Olympic η εκδήλωση της παράταξης, η οποία εμφανίστηκε με… εμπλουτισμένο το όνομά της, αφού στο «Ιωάννινα_ 2023» προστέθηκε  και το «Δήμος όλων για όλους».

Η κ. Καλογιάννη αφού αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο πολιτεύτηκε τόσο κατά την προηγούμενη δημοτική θητεία, όσο και κατά την πρόσφατη προεκλογική περίοδο, τόνισε ότι κινήθηκε πολιτικά με στόχο την αλλαγή της εικόνας και λειτουργίας του Δήμου και όχι παρασκηνιακά!

 Παράλληλα, ανέλαβε το 100% των ευθυνών για το εκλογικό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι, όπως είπε, «ο στόχος δεν επιτεύχθηκε».

Συνεχίζοντας, υπογράμμισε ότι: «Στη συνείδηση του 18% των ψηφισάντων που μας εμπιστεύτηκε έχουν αποτυπωθεί οι κατευθύνσεις και οι πολιτικές που εμείς διαμορφώσαμε και που πρέπει να ακολουθήσει ο Δήμος μας για την αναγέννησή του. Και αυτό, δεν πρέπει να παραβλεφθεί, ούτε να μηδενίσει τον αγώνα μας, ούτε να μας οδηγήσει σε αδράνεια».

Η Τ. Καλογιάννη διαβεβαίωσε ότι η δημοτική ομάδα και οι εκπρόσωποι της παράταξης στα όργανα λήψης αποφάσεων για τον Δήμο θα συνεχίσουν να εργάζονται -και για την επόμενη περίοδο- σοβαρά, εποικοδομητικά και τεκμηριωμένα για το αύριο του Δήμου. Κάλεσε, επίσης, όλα τα μέλη και τους φίλους της παράταξης να συμμετέχουν στις συλλογικές διαδικασίες και να είναι δίπλα στη δημοτική ομάδα της παράταξης, ώστε οι δημοτικοί σύμβουλοι –στο μέτρο των αρμοδιοτήτων τους- να βοηθούν για την επίλυση κάθε μικρού ή μεγαλύτερου προβλήματος. 

Κερδισμένη της βραδιάς ήταν η Αγγέλικα Ρέβη, μέλος της παράταξης, αφού το φλουρί της πίτας που της έτυχε, της επιφύλαξε την προσφορά του βιβλίου «Ιωάννινα, Πορεία στον τόπο και στον χρόνο», των εκδόσεων ΚΑΠΟΝ. Τέλος, η παράταξη ευχαριστεί τον Στάθη Σιούτη για τη φιλοξενία της εκδήλωσης στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής του.