Το 33ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παιδιατρικής στα Γιάννενα

on .

dds

• Tο 33ο Συνέδριο πανελλήνιας εμβέλειας της Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και του Τομέα Υγείας του Παιδιού της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα λάβει χώρα στα Γιάννενα (ξενοδοχείο «Grand Serai») από τις 9 έως τις 11 Φεβρουαρίου. Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι η Καθηγήτρια Παιδιατρικής - Παιδιατρικής Νεφρολογίας και Διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Ι. Αικατερίνη Σιώμου.

Το Συνέδριο απευθύνεται πρωτίστως στον παιδίατρο και σε δεύτερο βαθμό στον γενικό ιατρό, σε κάθε άλλο γιατρό συναφούς ειδικότητας που ασκεί πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας σε παιδιά, καθώς και σε άλλους επαγγελματίες υγείας. 

Η θεματολογία του καλύπτει τόσο καθημερινά κλινικά θέματα που απασχολούν τον παιδίατρο, όσο και σπανιότερα νοσήματα.

Η τελετή έναρξης του 33oυ Ετήσιου Συνεδρίου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Παιδιάτρου θα γίνει την Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου και ώρα 20.00 με προσκεκλημένο ομιλητή τον Ομότιμο Καθηγητή Σχολής Καλών Τεχνών, δημιουργό του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, γλύπτη Θεόδωρο Παπαγιάννη και τίτλο «Μητρότητα στην Τέχνη του Θ. Παπαγιάννη». Η εναρκτήρια τελετή είναι ανοιχτή στο κοινό. Η παρακολούθηση όλων των εργασιών του συνεδρίου είναι δωρεάν.