Πώς σχολιάζει ο Λ. Γεωργόπουλος την τοποθέτηση νέου συντονιστή Πολιτικής Προστασίας Ηπείρου

on .

GEORGOPOYLOS LAMPROS

• Σε μια αιχμηρή δήλωση προχώρησε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «ΦΩΣ» Λάμπρος Γεωργόπουλος, με αφορμή την τοποθέτηση του πρόσφατα συνταξιοδοτηθέντα Δημ. Μαυρογιώργου στη θέση του περιφερειακού συντονιστή Πολιτικής Προστασίας. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωσή του «Ο κ. Καχριμάνης, με απόφασή του, χθες, διόρισε έναν Συνταξιούχο στο Ρόλο του Συντονιστή Πολιτικής Προστασίας, τον κ. Μαυρογιώργο (το ότι είναι Βλάχος και από το Μέτσοβο περνάει σε 2η μοίρα, εξάλλου ξέρουμε μόνο εκεί υπάρχουν ικανοί...). Συνταξιούχος θυμίζουμε είναι και ο υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ και πρώην υπάλληλος της Περιφέρειας Ηπείρου.  Συνταξιούχος θα έπρεπε, κατά τη γνώμη μας και για το καλό του τόπου, να είναι και ο ίδιος ο κ. Καχριμάνης. Το παράδοξο, το κράτος να στέλνει στην σύνταξη όποιον πάνω από 67 έτη και στην Ήπειρο έχουμε να διοικούν την Υγεία, την Πολιτική Προστασία και την ίδια την Ήπειρο αυτοί που έπρεπε να είναι συνταξιούχοι, να χαρούν τις οικογένειές τους και τον πλούτο τους, απελευθερώνοντας την πάμπτωχη Περιφέρειά μας».

Και κλείνει λέγοντας ότι εάν η παράταξή του είχε την ευθύνη της περιφέρειας θα έκανε ανοιχτό διαγωνισμό για τη θέση του Συντονιστή Πολιτικής Προστασίας.