Θέσεις μετάθεσης… μηδέν στην Αστυν/κή Διεύθυνση Ιωαννίνων!

on .

ASTYNOMIKO MEGARO

• Την έντονη οργή και αγανάκτηση εκ μέρους όλων των μελών της εκφράζει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων με αφορμή τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Μεταθέσεων Αστυνομικού Προσωπικού και την απόφασή του για μηδενικές θέσεις στην περιοχή μας.

Η Ένωση, με πραγματικούς αριθμούς έχει αναδείξει το γεγονός ότι στο πολύ κοντινό μέλλον εξαιτίας των συνταξιοδοτήσεων είναι πιθανό το ενδεχόμενο να έχει αποχωρήσει το 45% της σημερινής δύναμης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες του Νομού.

«Είχαμε την εντύπωση ότι όλη αυτή η διαφαινόμενη δυσάρεστη εξέλιξη θα προβλημάτιζε την Πολιτική και Φυσική ηγεσία μας και ότι με ένα σωστό προγραμματισμό θα προσπαθούσαν από κοινού με τις συνδικαλιστικές Ενώσεις και την ΠΟΑΣΥ να βρουν μία λύση προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της επερχόμενης μείωσης του ανθρώπινου δυναμικού, τόσο στην Δ.Α. Ιωαννίνων αλλά και γενικότερα στις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Περιφέρειας. Δυστυχώς με την απόφασή τους για μηδενικές μεταθέσεις στην περιοχή μας, καθώς και στην συντριπτική πλειοψηφία της Περιφέρειας, μας διέψευσαν. Απέδειξαν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι δεν τους νοιάζει τί θα γινεί στο μέλλον με τους πολίτες της περιοχής μας και γενικότερα της Περιφέρειας και ότι για αυτούς Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα», τονίζει η ΕΑΥΙ σε ανακοίνωσή της.