Πάνω από 54 κιλά χασίς εντοπίστηκαν στα Γιάννενα

on .

NARKOTIKA 30 1 2023

• «Πλούσιο» από διάφορες υποθέσεις που αφορούν κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών είναι σχεδόν σε καθημερινή βάση το αστυνομικό δελτίο στην Ήπειρο, με τους άνδρες της Δίωξης συχνά  να καταφέρνουν καίρια πλήγματα σε διακινητές ή κυκλώματα. 

Τελευταία περίπτωση η επιχείρηση εντοπισμού και κατάσχεσης μεγάλη ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης στα Γιάννενα.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί το μεσημέρι της Δευτέρας κατέσχεσαν πάνω από 54 κιλά χασίς. Για την εν λόγω υπόθεση συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, ηλικίας 24, 21 και 20 ετών, που κατηγορούνται για - κατά περίπτωση – κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, εντόπισαν ως ύποπτο σε περιοχή των Ιωαννίνων Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 20χρονου, που οδηγούσε ο 24χρονος.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν εντός του αυτοκινήτου και κατασχέθηκαν 50 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 54 κιλών και 305 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν δυο αυτοκίνητα…

Κατά την εξέλιξη της έρευνας, εντοπίστηκαν λίγο αργότερα και συνελήφθησαν οι δύο συγκατηγορούμενοί του 20χρονου, οι οποίοι διακριβώθηκε ότι κατά τη διάρκεια της μεταφοράς των ναρκωτικών, προπορεύονταν με άλλο όχημα, προκειμένου να ενημερώνουν μέσω επικοινωνίας με κινητό τηλέφωνο τον 24χρονο για ενδεχόμενο αστυνομικό έλεγχο.

Στο πλαίσιο των ερευνών, κατασχέθηκαν επιπλέον τα δύο παραπάνω αυτοκίνητα, χρηματικό ποσό 415 ευρώ, πέντε κινητά τηλέφωνα και συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.