Επιπλέον στοιχεία ζητά η ΔΕΥΑΙ από τους επαγγελματίες

on .

DEYAI SHMA PORTA 6 11 19

• Η ΔΕΥΑΙ, με ανακοίνωσή της καλεί όλους τους επαγγελματίες καταναλωτές του Δήμου Ιωαννιτών να καταχωρίσουν τα παρακάτω στοιχεία για τους υδρευόμενους επαγγελματικούς τους χώρους: i) δεκαψήφιο κωδικό  παροχής, ii) ονοματεπώνυμο υπόχρεου, iii) Α.Φ.Μ. υπόχρεου, iv) τηλέφωνο επικοινωνίας, v) e-mail και vi) είδος επιχείρησης.

Κι αυτό γιατί όπως αναφέρει από 1η Ιανουαρίου οι Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης-Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) υποχρεούνται να διαβιβάζουν στην ψηφιακή πλατφόρμα myDATΑ (my Digital Accounting and Tax Application) της ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων) τις συναλλαγές τους με τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Οι τρόποι υποβολής των δεδομένων είναι οι εξής: α) με προσέλευση στα γραφεία της επιχείρησης, 8ης Μεραρχίας 3-5, Τμήμα Υποστήριξης Πελατών, 1ος όροφος, γραφείο Α2, β) με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., γ) στην σχετική φόρμα στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΙ, www.deyai.gr, και δ) με εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ydata.eu (οι εγγεγραμμένοι στην πλατφόρμα ydata.eu θα πρέπει να επικαιροποιήσουν το προφίλ τους).