Μοναδικός θεσμός πανελλαδικά οι Εβδομάδες Μικροχειρουργικής

on .

MIKROXEIROYRGIKH PANEPISTHMIO IOANNINWN

• Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 51η Εβδομάδα Μικροχειρουργικής που διεξήχθη στο Εργαστήριο Μικροχειρουργικής της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Οι Εκπαιδευτικές Εβδομάδες Μικροχειρουργικής αποτελούν μοναδικό θεσμό πανελλαδικά προσφέροντας υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στη Μικροχειρουργική για Ορθοπαιδικούς Χειρουργούς, Πλαστικούς Χειρουργούς, Ουρολόγους, Νευροχειρουργούς και άλλες xειρουργικές ειδικότητες. 

Υπεύθυνος του Επιστημονικού Προγράμματος των Εβδομάδων Μικροχειρουργικής είναι ο καθηγητής και Διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Αναστάσιος Κορομπίλιας. Οι Εκπαιδευτικές Εβδομάδες υλοποιούνται με χορηγία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, και τη συνεργασία της Α΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από την οποία ξεκίνησε ο συγκεκριμένος θεσμός πριν 20 και πλέον έτη. 

Στην έναρξη της εκπαιδευτικής άσκησης παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό τονίζοντας την ιδιαίτερη σημασία αυτών των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, η Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Άννα Μπατιστάτου.